April 04, 2007

Reisebrev fra Sverige

Endelig fremme i Øvertorneå. Etter en laaaang busstur (1500km+)med full buss ankom vi i ettermiddag og ser nå fram til en dag med forberedelser og innskyting. De mest sportslige av oss har allerede vært ute på kveldens første løpetur, mens andre har ladet opp ved snakk om ”gamle dager” (et tema som noen av oss aldri får nok av.) eller kortspill
Været her er fint, lett overskyet, ca 0 grader, men med en del vind. Det vakkert her oppel med et lite slør av nysnø på myrene.
Reisen oppover gikk helt utmerket, bortsett fra at vi testet en nyinnkjøpt GPS, hvor vi hadde lagt inn adressen til vår herberge for natten. Det eneste som var litt kjedelig i denne forbindelsen var at adressen var korrekt, men undertegnede hadde lagt inn feil by!!!!!! Vi har dermed konstatert at det samme gjelder for GPS, som data for øvrig. Crap in, crap out. Det førte til en liten rundtur i en by vi ikke skulle være, samt en forlengning av første dagsetappe på 18-19 mil, samt en sen ankomst til Scandic hotell i Umeå. Der tilbrakte vi en god natt og fikk en en behagelig og litt slapp morgen.
Gledelig melding fikk vi senere på kvelden, etter Espens sterke 1173 på 1/1-matchen i fort Benning i USA (World Cup) Han var der beste skytter fra Norge, og en femte plass i finalen (som sikkert vil bli referert på denne siden)
Kort sagt, Nordstrand skytterlag markerer seg både i USA og i Sverige!!

/Dag R

Posted by audun at April 4, 2007 10:05 EM
Comments