Mars 31, 2007

Harrytur med svensk mesterskap i feltskyting og Påskrally

2006-Haparanda-buss.jpgFor tredje gang setter minibussen vår "Kjellbjørg" nesen mot Haparanda og feltskyting i påsken. Men årets tur hang lenge i en tynn tråd. Arrangørene i Nord-Sverige hadde redusert antall stevner fra 6 til 3 og da ble turen litt lang for kun få stevner. Men så oppdaget noen at påsken blir avsluttet med svensk mesterskap i feltskyting i Boden og det ble sendt en forespørsel om det var mulig å delta i dette stevnet også. Og utrolig, men sant, det svenske forbundet godtok norsk deltakelse i hovedskytingen. Dermed ble det tur i år også. Hele 10 skyttere setter seg på bussen tirsdag morgen og setter kursen mot Övertorneå, Niemis, Pello/Juoksengi og SM i Boden.

Disse er med: Audun Aasgaard, Dag Kihle, Linn G. Larsen, Rasmus Lillekvelland, Tobias Lillekvelland, May Elisabeth Nordahl, Jens Pettersen, Dag Rasmussen, Lars Rasmus Sandvik og Halvor Sva.

Følg med på denne siden for vi kommer tilbake med daglige rapporter fra turen direkte publisert fra bussen! Eller stevnene kan følges på disse linkene: Påskrally, SM Boden

Posted by hl at Mars 31, 2007 11:33 FM
Comments