November 30, 2014

To ledige plasser onsdag

Har du enda ikke fått plass i Oslo Open 2014, er muligheten fortsatt til stede. Ved en gjennomgang av listene nettopp finnes det to ledige plasser på onsdag kveld. Førstemann til mølla. Påmeldingen stenges mandag kveld kl. 24.00.

Posted by hl at 11:12 EM | Comments (0)

Kafe, visning og stands allerede fra onsdag

I år har vi fått tilgang til lokalene der vi har påmelding, kafe, stands og resultatservice allerede fra første lag onsdag. Det betyr at alle må innom lokalene i hovedetasjen for påmelding før de går til skytebanen i underetasjen.

Posted by hl at 09:03 EM | Comments (0)

November 27, 2014

Stevnestart nærmer seg - fortsatt enkelte ledige plasser

Nå er det bare dager til Oslo Open 2014 innledes. Interessen og påmeldingen har vært overveldende. I skrivende stund er det påmeldt 1071 skyttere fra Hammerfest i nord til Farsund i sør og vi gleder oss til å komme i gang. Selv om det nå er trangt om plassen, finnes det enkelte ledige plasser.
Vi oppfordrer samtidig alle som skulle ha ombestemt seg eller av andre grunner ikke kan delta likevel om å slette seg fra påmeldingen eller sende oss en melding slik at skivene kan frigjøres for etternølerne!

Posted by hl at 01:49 EM | Comments (0)

November 24, 2014

Eley-seminar under Oslo Open

Under Oslo Open kommer bl.a. David Burton fra Eley til å holde to seminar.

Eley åpner en ny testbane på Kløfta i 2015 i samarbeid med Schous våpen. I den forbindelse vil det bli trekt ut 3 heldige vinnere blant deltakerne på seminaret som får teste sine våpen der. De vil også få med seg gratis Tenex-ammo derfra. Fra før har Eley testbaner England, Tyskland og USA

Seminaret vil foregå i møterommet under tribunen (inn hovedinngangen og langs venstre side) Det vil bli holdt to ganger: Fredag kl. 1900 og lørdag kl. 11.30.

Vel møtt!

Posted by hf at 03:37 EM | Comments (0)

November 06, 2014

Fantastisk - over 1000 påmeldte

Dette er helt fantastisk og overveldende. Da vi økte kapasiteten til over 1000 påmeldinger, trodde vi kanskje at vi ikke ville få fyllt opp plassene. Men antakelsene ble grundig gjort til skamme. Et døgn etter at nettpåmeldingen åpnet er det påmeldt 1036 skyttere til årets Oslo Open.
Dette blir tidenes arrangement. Vi undres - har det noen gang vært arrangert et større skytestevne i Norge med unntak av Landsskytterstevner?

Posted by hl at 10:17 EM | Comments (0)

November 05, 2014

Stor påmelding tross trøblete start med nettpåmeldingen

Dessverre var det fullstendig kaos da nettpåmeldingen åpnet på dfs.no kl 21.00 i kveld. Alt hang - ingenting virket. Etter drøye to og en halv skjedde det plutselig noe og påmeldingen virket.......
Og nå kl 23.30 er det registrert 859 påmeldte. Det er nesten like mange som vi hadde på det meste i fjor. Men det er fortsatt ledig kapasitet. Vi kan ta imot godt over 1000 skyttere. Så vi håper det er flere rundt om i Norges land som vil være med!

Posted by hl at 11:29 EM | Comments (0)

Eley og Stenvaag er våre finalesponsorer i år også!

Hovedsponsorer til finalene er klar: Eley og Stenvaag er vår finalesponsor i år også!

Stenvaag stiller med salgsstand –og Eley kommer med egen representant fra England som vil holde seminar som under LS på Oppdal i 2013. Mer info kommer senere om tidspunkter etc.

Dagfinrud skytterklær stiller med salgsstand og en av våre hovedpremier.

El-Score stiller med salgssstand.

Til høyre på siden finner dere en liste over gavepremiesponsorer til stevnet.

Posted by hl at 10:36 EM | Comments (0)

November 02, 2014

Rekord i antall forhåndspåmeldte

Om noen minutter går fristen for forhåndspåmeldinger ut og vi har aldri mottatt flere gruppepåmeldinger enn i år. Totalt er det nå registrert 534 påmeldinger og skytterne kommer fra hele landet.
Nå er det et par dagers stillhet før nettpåmeldingen braker lø 5. nov. kl 21.00. Det er fortsatt omkring 500 ledige plasser spredt over alle dagene. Søndagen er det bare ytterst få ledige skiver, men de andre dagene er det en del å velge i.

Vi gleder oss til å ta imot alle sammen - vel møtt i begynnelsen av desember!

Posted by hl at 11:15 EM | Comments (0)