Oktober 28, 2014

Påmeldingene strømmer på

Påmeldingene strømmer inn. Pr i kveld (28/10) har vi fått inn 283 påmeldinger. Søndagen er nå så og si fullbooket. Vi har 14 ledige skiver i første lag det er alt. Vi har kapasitet til godt over 1000 skyttere i år. Det betyr at det er veldig mange ledige plasser når nettpåmeldingen åpner 5. november.
Meråker har meldt på hele 31 skyttere, Sunnfjord 26, Oslo Østre 23 (skyter fredag), Sogndal 22 og Uttrøndelag 21. Ellers er vi imponert over gjengen fra Rana på 12 skyttere som tar turen til Oslo.
Vi har fått inn flere forhåndspåmeldinger i år enn vi hadde på tilsvarende tid i fjor.
Klarer vi å slå deltakerrekorden fra i fjor? Da må det stille flere enn 795 skyttere første helgen i desember.

Posted by hl at 08:45 EM | Comments (0)

Oktober 18, 2014

Meråker først ute, deretter Sem

Knut Bakken og skytterne på skytelinja ved Meråker videregående skole var først ute med påmelding til Oslo Open 2014. Bare timer etter at innbydelsen ble lagt ut mottok vi mail fra Knut med 31 skyttere.
Få timer senere mottok vi en påmelding med 11 skyttere fra Sem skytterlag i Vestfold.
Hjertelig velkommen!

Posted by hl at 09:33 EM | Comments (0)

Vi inviterer til Oslo Open 2014

Logo lite.png
Større og bedre enn noen gang - vi inviterer til Oslo Open 2014. I år starter vi stevnet allerede på onsdag og øker dermed kapasiteten til over 1000 skyttere.

Vi tar allerede nå imot gruppepåmeldinger på mail. Minst 8 skyttere som skal skyte samtidig kan sende mail til h.lillekve@gmail.com innen 2. november.
Skyttere innen Viken II kan kun bruke denne muligheten på onsdag, torsdag og fredag. Denne begrensningen har vi gjort fordi de siste par årene har forhåndspåmeldingen pr mail vært veldig stor og det har blitt få plasser igjen til nettpåmeldingen startet. Vi tenker at skyttere som reiser langt har størst behov for denne tjenesten.

Ellers holder vi rammene for stevnet som før og satser alt på å lage et godt arrangement for alle som kommer.

Se denne linken for å lese hele innbydelsen.

Vinnere.jpg

Posted by hl at 01:02 EM | Comments (0)