November 30, 2023

Vår ildsjel Paul Otto fyller 60 år!

PO60.jpg
En av lagets mest iherdige ildsjeler fyller 60 år og hvert eneste år siden 2002 «feires» dette med lange og arbeidskrevende dager på vårt storstevne Oslo Open.
Paul Otto er fortsatt aktiv på standplass, men har de siste 25 årene brukt vesentlig mer tid som sjåfør, lader, trener, sponsor og altmuligmann for sine skytterdøtre enn på sin egen skyting.
I tillegg er han mangeårig leder av Nordstrand Sportsskyttere som har fostret mange norgesmestre, europamestre og verdensmestre de siste 30-40 år.
Nå skal det sies at Paul Otto fortsatt kan svinge børsa og senest i vinter vant han den svært prestisjefulle tittelen som Klubbmester i feltskyting.
For sin mangeårige innsats for Nordstrand Skytterlag ble Paul Otto hedret som Æresmedlem tilbake i 2006.

På vegne av skytterlaget vil jeg gratulere Paul Otto med de første 60 år og ser frem til mange trivelige stunder på og utenfor skytebanen i årene som kommer.

Gunstein Lauvrak
Leder Nordstrand Skytterlag

Posted by evw at 12:21 EM | Comments (0)

November 20, 2023

Østlandscupen er igang!

O_cup.jpg
Vårt seniorlag trakk Sigdal på bortebane og det ble dermed en fin kveldstur oppover til Prestfoss hvor vi ble tatt godt imot av en hyggelig gjeng med god oppvartning.

Det ble en spennende match hvor Sigdal til slutt dro ifra og vant komfortabelt med gode 1706 p.mot Nordstrand sine fine 1686 p.

Vi ser nå fram til trekning av neste runde og ønsker Sigdal lykke til videre!

Posted by evw at 07:34 EM | Comments (0)

November 16, 2023

Skyttere og tillitsvalgte ble hedret på årsmøtet til Nordstrand

Nordstrand skytterlag avholdt sitt 103. årsmøte på Lambertseter gård 15. nov. Totalt deltok det 22 stemmeberettigede på en hyggelig oppsummering av skytteråret 2023.
Fra årsberetningen kan vi spesielt merke oss at banesaken er på agendaen etter mange års stillstand som følge av Follobanen, og at vi går et spennende år i møte mtp politiske beslutninger og kommunal gjennomføringskraft.
På den sportslige siden har året vært helt på det jevne, og en liten aktivitetsoppgang fra foregående år. Den aller beste prestasjonen har Jenny Tovseth Vatne stått for, men da som representant for Norge og Norges Skytterforbund under årets VM i Baku hvor Jenny kapret 2 VM-medaljer (gull og sølv) på hennes spesialøvelser, 60ligg og 1/2match, på 300 meter. Dette ble hun – i år som i fjor – hedret med flott omtale, blomster & kake. Vi håper dette skal bli en årlig fortsettelse fremover.
Økonomien i skytterlaget er solid, og driften er sunn. Årsmøtet valgte derfor å opprettholde kontingenten på dagens nivå. Midlene prioriteres til å støtte aktivitet på stevner og trening (Happy Tuesday), samt turer og sosiale arrangement.
Videre så ble flere av våre medlemmer hedret for sin innsats både på og utenfor skytebanen. Ida Marie Lillekvelland og Eline Vatne Wego ble hedret med Gullknappen, mens Jenny Tovseth Vatne og Tobias Lillekvelland fikk tildelt hver sin fortjenestemedalje. Våre to fremadstormende ungdomsskyttere Benjamin Lianes og Markus Rosenberger fikk hver sin bok om geværskyting skrevet av vår egen verdensmester Espen Berg-Knutsen.
Valget ble avviklet raskt og effektivt – valgkomiteen hadde gjort et godt forarbeid. Gunstein Lauvrak fortsetter som leder og med seg i styret får han Sidsel Lillekvelland, Ida Marie Lillekvelland, Daniel T Haig, Tove Isdahl-Eng samt ungdomsleder Lars R Sandvik. Varamedlemmer til styret blir Anders Skaarud og Paul Otto Vatne.
Årsmøtet ble avsluttet med informasjon om kommende aktiviteter som for eksempel Oslo Open og vårt generelle treningstilbud. Sommerens høydepunkt – LS i Steinkjer – er også under planlegging og her har Paul Otto fått tilgang til mange hybler på Figga; dvs samme sted som sist gang vi var i Steinkjer.
Aam2.png

Aam3.png

Aam5.png

Link til årsmøteprotokoll: Årsmøteprotokoll

Posted by evw at 07:36 EM | Comments (0)

November 14, 2023

Akershusserie 23/24 - runde 1

Aserie1.jpg
Årets Akershusserie er herved i gang og vi møtte hard motstand allerede i første match. Laget var toppet, men motstanden ble for tøff. Kisen skjøt imponerende 900 poeng mot Nordstrand sine gode 895 poeng. Jenny ble vår beste skytter etter solide 300 poeng, videre hadde Rasmus 296 og Daniel 299.

Vi ser fram til neste match som da blir på vår hjemmebane mot Høland og Bjørkelangen.

Posted by evw at 07:28 EM | Comments (0)

November 13, 2023

Klubbmesterskap 15 meter

Søndag 26. november arrangerer vi Klubbmesterskap på 15 meter i Ekeberghallen klokken 10.00.
Stevnet fungerer også som en test før Oslo Open uken etter.
Påmelding til Klubbstevnet vil være på Mitt DFS under påmelding og husk å ticke av ‘Vis interne stevner’ for å kunne se klubbstevnet i listen.

Dette er en fin anledning for å treffe klubbkamerater til en uhøytidelig konkurranse.

Det er fortsatt noen ledige plasser til Oslo Open og vi ønsker mange flere av våre skyttere til å melde seg på der.
Påmelding gjennom Mitt DFS innen 25. november.

Posted by hl at 06:43 EM | Comments (0)

November 07, 2023

Påmeldingen til Oslo Open er ÅPEN!!!

2023_banner2.png

Husk å meld dere på til årets store happening i Ekeberghallen.
OSLO OPEN 2023: 29.november - 3.desember.

Oslo Open arrangeres for 20.gang! Dette vil du ikke gå glipp av.
En super skytterhelg i Oslo full av stevner og gode skyttervenner.
Dette er også en fin oppvarming til neste års innendørs LS.


Meld deg på HER

Posted by evw at 09:59 EM | Comments (0)

Husk årsmøte + feiring av VM gull og VM sølv 15.november 2023

Styret i Nordstrand skytterlag inviterer lagets medlemmer til årsmøte onsdag 15. nov kl 1900.
Sted: Lambertseter Gård.

På̊ årsmøtet skal det foreligge sakliste med følgende saker til behandling:

a) Styrets årsberetninger
b) Reviderte regnskaper,
c) Budsjett for kommende driftsår
d) Fastsettelse av årskontingent
e) Valg, herunder ombud.
f) Innkomne saker

Styret vil også gi en orientering om status i skytebane saken og planlagte aktiviteter fremover.

Vi vil også markere Jenny Tovseth Vatne sin prestasjon under VM 300m tidligere i år. Her blir det kake og kaffe, noen velvalgte ord og en hyggelig oppmerksomhet.

Håper dere alle tar turen!

Posted by evw at 09:39 EM | Comments (0)