Februar 25, 2022

Felthelg i Telemark

markus.jpg
11.-13. februar var en fin gjeng med Nordstrandsskyttere på feltrunde i sørligere strøk. Karl rapporterer følgende:

Vi hadde tre skyttere. Gunstein Laurvrak (kl. 4), Lars Grette (kl. 2) og Markus (klasse ER). Gunstein tok 2 klasseseire i Imenes, Løddesøl, Sannidal og Drangedal. Lars Grette tok også to klasseseire i nevnte stevner. Markus tok 3. plass i Imenes og skjøt 30 av 30 treff tre stevner på rappen. Lars Grette leder foreløpig HV-cupen klasse 2. Gunstein og Markus ligger begge foreløpig på 2. plass i sine respektive klasser. Det skal skytes finaler for de beste når cupen er ferdig ca. 4. april.

Posted by hf at 10:59 FM | Comments (0)

Februar 09, 2022

Markus og Gunstein med hederlige resultater i helgens Telecup

Nordstrand hadde 2 ivrige feltskyttere med på de to første feltstevnene i Telecup'en i helgen. Det var Styrvoll og Siljan som arrangerte en felles bil felt i et flott vintervær.

Både finfelt og grovfelt fulgte samme løypa og arrangementet ble gjennomført på en solid måte. Markus hentet hjem en flott pallplass (nr 3) i Siljan etter pene 29 treff, mens det ble en fin 5. plass i Styrvoll med ett treff mindre.

I grovfelten hadde Gunstein en feilfri runde i Styrvoll med 30 treff, og gikk med det til topps i sin klasse. Totalt havnet han på en 11.plass etter litt for få innertreff. I Siljan ble det 3 bom og endte der opp med 27 treff.

Kommende helg må man igjen ut på langtur for å teste feltbørsa, men så blir det til gjenggjeld hele 4 stevner når HV-cupen drar til Sørlandet. Oppfordrer alle til å slenge seg med og støtte opp under ivrige stevnearrangører.

Posted by hf at 10:01 FM | Comments (0)