Januar 31, 2022

Suksess med åpen dag!

apendag2.jpg

Lørdag ble det arrangert åpen dag på skytebanene i Oslo og Bærum. Også på Ekeberg var det full fart. Hele 66 personer var innom for å prøve skyting. I tillegg ble det servert god stemning og vafler til både de som var innom for første gang og de som har slitt og kavet på standplass utallige ganger. Ekeberghallen har vært gjennom en oppgradering og dette var en fin måte å markere en slags nyåpning på for vår del. Lurer du på hvordan det har blitt? Kom på trening på torsdag da vel!

apendag.JPG

Posted by hf at 04:01 EM | Comments (0)

Januar 23, 2022

Åpen dag lørdag 29. januar

ekeberg.jpg
Lørdag inviterer Nordstrand skytterlag og Nordstrand sportskyttere til Åpen dag i Ekeberghallen hvor vi inviterer potensielle nye medlemmer og egne medlemmer til et hyggelig treff.

Vi inviterer unge med følge av sine foresatte til å prøve skyting i Ekeberghallen. Les mer her.

Men vi inviterer også alle klubbmedlemmer til å møte opp, treffe potensielt nye medlemmer i tillegg til eksisterende klubbkamerater, drikke kaffe og spise vaffel mens vi har en hyggelig stund.

Dette blir hyggelig og vi ønsker å se flest mulig av dere i den flott oppgraderte Ekeberghallen som nå er i bedre stand enn på mange år og klar for trening i torsdagene fremover.

Vi takker spesielt Paul Otto, Petter og Jens for en enorm innsats for å få Ekebergahllen i topp stand igjen.

Ta på dere de røde Nordstrand draktene og møt opp på lørdag.

Vi ses på et hyggelig arrangement på lørdag!

Posted by hf at 10:04 EM | Comments (0)

Januar 17, 2022

Både NIH og Ekeberg er åpne igjen

Fra i dag er det mulig å trene på idrettshøgskole. I tillegg er Ekeberghallen klar fra i morgen, så da er det mulig å trene der på torsdag. Vel møtt!

Posted by hf at 12:33 EM | Comments (0)

Januar 12, 2022

Felles åpen dag for hele Oslo 29. januar

Lørdag 29. januar er det åpen dag på Ekeberg, Årvoll og NIH. Da blir det mulighet for de mellom 10-16 å prøve skyting. Alle må ha med seg en foresatt og det blir også mulighet for foreldrene å prøve skyting.

Les mer om åpen dag her.

Vi håper flere av de etablerte medlemmene i både Nordstrand skytterlag og Nordstrand sportsskyttere også tar turen innom. Det blir vafler og god stemning, i henhold til gjeldende smittevernregelverk.

Posted by hf at 09:19 EM | Comments (0)