Januar 08, 2021

Også Akershusserien avlyst

Som konsekvens av dagens smittevernregler, velger også Rælingen å avlyse Akershusserien. Med håp og vaksine og sunn fornuft ønskes alle lag velkommen igjen til neste høst. Vi regner med å melde på et par-tre toppmotiverte vinnerlag neste innendørssesong.

Posted by hf at 08:27 EM | Comments (0)

Årsmøte gjennomført på Teams

Etter å ha hatt tradisjonelle årsmøter i hundre år, ble Nordstrands årsmøte for 2020 avholdt digitalt 9. desember 2020. Deltakelsen var upåklagelig. 21 medlemmer deltok, fra alle Østlandets kriker og kroker.

Ola Sannes ledet møtet, noe han gjorde så trygt og stødig at han ble gjenvalgt som lagets leder mot slutten av møtet. Det samme gjaldt styret for øvrig. Morten Fuglevåg ble valgt som ungdomsleder etter å ha vært fungerende ungdomsleder i 2020.

I tillegg til vanlige årsmøtesaker var Osloprosjektet på agendaen. Morten Undseth fra Skytterkontoret presenterte fremgangen og planene i prosjektet. Det mest spennende på nyåret er at det tenkes ansatt en daglig leder som har ansvar for å lage et godt rekrutteringsopplegg for alle lagene i samlaget. Det blir spennende å se hva det vil gi skytesporten i årene fremover!

Da er det bare å håpe på mer aktivitet, mindre covid og ønske alle sammen et riktig godt nytt skyteår! Vi sees på skytebanen!

Posted by hf at 08:16 EM | Comments (0)

Østlandscup 15 meter er avlyst

I dag fikk vi beskjed om at Østlandscupen innendørs blir avlyst denne vinteren, og grunnen er selvsagt Covid-19. Dette var ventet, siden smittesituasjionen ikke har bedret seg noe særlig etter nedstengningen i november.

Under følger info fra Blaker skytterlag:

Vi beklager at vi ser oss nødt til å avlyse årets Østlandscup 15 meter.

Selv om de nasjonale restriksjonene i første omgang gjelder ut neste uke vil det fortsatt være mange lokale tiltak som gjelder for mange av deltakerlagene. Det er flere kommuner som allerede hadde stengt ned fritidsaktiviteter, særlig for de over 20 år, og vi tror ikke at det blir lettelser i disse restriksjonene med det første. Det blir derfor vanskelig å få gjennomført alle rundene på denne siden av påske, og antagelig ikke før godt inn i det som normalt er banesesongen.

Posted by hf at 06:45 EM | Comments (0)

Januar 01, 2021

Ombygging på Ekeberg - banen stengt i januar.

Oslo Idrettskrets har nå komt i gang med ombyggingen som har vært varslet lenge. Kontordelen skal bygges om og det skal lages ny godkjent trapp som nødutgang og den kommer der vi har toalettene per i dag. Luftbanen ble stengt allerede i november og åpner igjen først til sommeren. Den flyttes litt innover i lokalene slik at den blir like stor som før og der standplassen for 10m er i dag blir det nye toaletter. 15m/25m -banen blir stengt nå i januar pga arbeider rett ved inngang og standplass. Men fra februar og utover kan banen brukes i byggeperioden for kjelleren som varer frem til jui/august i år . Til høsten skal vi kunne bruke både 15m/25m og luftbanen som vanlig. Det blir litt endringer underveis med hvor vi går inn, men det blir skiltet. Tips! parker på parkering mot Sæter/KFUM/hallen. Den andre har blitt riggplass.
Plantegning av kjeller etter ombygging ligger her Download file

Posted by pov at 04:55 EM | Comments (0)