August 23, 2019

Daniel samlagsmester med sterke 347 poeng

daniel.JPG

Årets samlagsmester ble Daniel Tveiten Haig fra Nordstrand etter 248 + 99 poeng. Stevnet ble arrangert under utrivelige værforhold med vind og regn, og finalen på 200 meter ble utsatt pga tåke. Heldigvis fikk vi låne hytta til Skarpskytten, slik at vi kunne stille med både oppholdsrom, visning og litt matservering.

Daniel imponerte på 25-skudden og tok en klar ledelse, men tåke og dårlig sikt gjør ting langt mer spennende enn vanlig. Med 99 poeng sikret han seg seieren foran Kurt Eirik Bekkevold og Nils Thomas Valand fra Oslo Østre.

Lagskytingen på 200 meter ble vunnet av Oslo Østre, foran Nordstrand, mens Helge Nordberg vant Skymoens premie.

Klassemedaljene på 200 meter gikk til Endre Haglund, Oslo Østre (klasse 4), Per Arve Strømstad, Oslo Østre (klasse 3) og Petter Aabakken, Nordstrand (klasse 2). Karl Rosenberger vant klasse 1, mens Stein Heggen Oslo Østre vant klasse V55.

På 100 meter ble dette klassevinnerne
Rekrutt Lars Johannes K. Olsen, Skarpskytten
ER Simen Sanne, Oslo Østre
Junior Hans Robert Gaarder, Oslo Østre
EJ Stian Stafsberg Klyve, Oslo Østre
V65 Birk Jan Oftedal, Østre Bærum
V73 Nils Hovde, Oslo Østre

Det ble også skutt om tittelen «Årets skytter», nok en ekstraskyting som vel ikke fungerer etter hensikten og som bidrar med å forsinke arrangementet. Styret i Oslo Skyttersamlag bør vurdere å terminere denne skytingen for neste år.

Arrangementet på Løvenskiold ble en langdryg affære, både fordi det er ekstraskytinger og på grunn av egen lagskyting på 200 meter. Mange klasser og mange finaler bidrar også. Det tekniske anlegget på Løvenskiold er komplisert, og det skjer ofte uforutsette ting, som må løses underveis.

Vi beklager sterkt sen og delvis ufullstendig resultatliste. Noe skyldes mannskapsmangel og noe skyldes tidligere nevnte datatekniske utfordringer på Løvenskiold. Der er Nordstrand gjester (noe vi er sterkt takknemlige for), men vår kunnskap om nettverk og tekniske løsninger er for dårlig til å kunne løse alle problemer som måtte dukke opp.

En spesiell takk til Lars Rasmus som har fungert som alt fra slåttekar til teknisk ansvarlig. Uten deg hadde vi nok hatt vesentlige problemer med å gjennomføre arrangementet!

Posted by hf at 09:40 FM | Comments (0)

August 16, 2019

Samlagsstevne i morgen

Vi minner om at Nordstrand skytterlag arrangerer samlagsstevne bane på Løvenskioldbanen lørdag 17. august.

Første lag starter kl 10. Det skytes i 3 lag. Påmelding skjer på Løvenskioldbanen.

Skyteprogram i henhold til Skytterboka for alle klasser med mesterskapsomgang til slutt. På 200 meter er det også skyting om Skymoens premie (kr 50,-) og lagskyting (forhåndspåmeldte 4-manns lag).

Medaljer i alle klasser. Pengepremier i henhold til reglene i Skytterboka.

Innskudd kr 100,- for klasse 1-5 og veteranklassene, ungdomsklassene gratis.

Stevnet inngår i grunnlag for kåring av ÅRETS SKYTTER i Oslo skyttersamlag. Årets skytter i alle klasser kåres i egne finaler.

Posted by hf at 09:24 FM | Comments (0)

August 14, 2019

Seier til Nordstrand i vennskapskampen

I den tradisjonelle vennskapskampen mot Frogn og Drøbak ble det Nordstrand som trakk det lengste strået med 25 poeng mot Frogn og Drøbaks 19 poeng.

karl vennskaps.JPG

Karl var vår beste skytter på 200 meter med sine 245 poeng og tok i mot pokalen på vegne av laget.

Nordstrands resultater var som følger:

100 meter
Markus Aleksander Rosenberger 247
Waaris Ramzand Usman 233
Benjamin Lianes 235
Pål Tvedt 248

200 meter
Per Erik Haugen 213
Syver Jotun 236
Petter Aabakken 233
Karl G Rosenberger 245
Jens Pettersen 235
Ketil Sundal 237
Tove Marie Isdahl-Engh 230
May Elisabeth Lincoln 244
Jonas Siksjø Streitlien 238
Lars Rasmus Sandvik 242
Gunstein Lauvrak 239

Posted by hf at 08:08 FM | Comments (0)

August 08, 2019

Ingen trening på Løvenskiold tirsdag 13/8

Tirsdag 13/8 blir det ingen trening på Løvenskioldbanen. Denne dagen samler vi troppene og forsøker å få fleste mulig, gamle såvel som unge, til å stille opp på den årlige vennskapsskytingen i Drøbak. Der skyter vi dugleiksmerke, har en uhyre vennskapelig dyst meg våre gode venner i Drøbak og avslutter kvelden med grill og kos. Møt opp.

Skytingen begynner rundt klokka 1800, men det er lov å være tidlig ute.

Posted by hf at 11:33 FM | Comments (0)