Desember 18, 2015

Nordstrand I med kjemperesultat

Vårt 1.-lag skyter i Akershusseriens 1. divisjon. Torsdag kveld møtte de Oslo Østre miniatyr og vartet opp med et kjemperesultat. De fire skytterne skjøt kun fire niere til sammen på sine 120 skudd, altså 1196, mens Oslo Østre stoppet på 1176. De fire som sto for denne prestasjonen var May Elisabeth Nordahl med fullt hus 300 poeng. Videre hadde Tobias og Helene Lillekvelland 299, mens Jenny T. Vatne hadde 298.

Posted by hl at 09:54 EM | Comments (0)

Nordstrand II best i internoppgjør mot Nordstrand III

I Akershusseriens 2. divisjon har vi med to lag i forrige kveld møttes de to lagene våre i en intern match. Som seg hør og bør var 2.-laget bedre enn 3.-laget. Men beste individuelle skytter fant vi på 3.-laget. Stine Vindal vartet opp med hele 298, mens Morten Fuglevåg og Dag Rasmussen skjøt 295 på 2.-laget. Til slutt vant 2.-laget med 1174 mot 1158. I tillegg til Morten og Dag skjøt Ida Marie Matheson og Linn C. Tuvstein på 2.-laget, begge med 292. På 3.-laget hadde Stine med seg Lars Rasmus Sandvik med 293, Heidi Jægtnes 286 og Åshild Vatne med 281.

Posted by hl at 09:49 EM | Comments (0)

Desember 16, 2015

Skytebaneplanene er ikke lagt døde

Oslo kommune behandler i dag budsjettet for 2016. Tidligere har byrådspartiene gått inn for å stryke ny skytebane fra bybudsjettet for 2016. Men byrådspartiene (AP, SV og MDG) har ikke flertall alene og er avhengig av støtte fra partiet Rødt som de har en samarbeidsavtale med. osloby.no melder nå følgende:
Det er enighet mellom Rødt og byrådspartiene om at man skal be staten om penger til Åsland skytebane. Trolig skjer dette til neste år. Det antas at en del av kostnadsøkningen skyldes Jernbaneverkets tunnelarbeid i området.
Dermed er ikke Åsland skytebane lagt helt død, men ingenting er sikkert.

Det kan altså se ut til at Rødt har fått med seg byrådspartiene på et verbalvedtak i bystyret som betyr at Åsland fortsatt lever.
Og vi lever i håpet!

Posted by hl at 04:24 EM | Comments (0)

Desember 04, 2015

God innsats av ungdommene

nordstrand ungdomme.jpgBak fra v.: Mats, Henry, Jonas. Foran fra v. Gabriel, Ludvik

5 av våre ungdommer var i ilden i går kveld, og gjorde det svært godt. Beste poengsum fikk Gabriel Cabal Berglund (ER) med 248 poeng. Etter to dager med skyting ligger han på en 6. plass i Eldre rekrutt. Jonas Siksjø Streitlien (J) og Mats Hansehaug Mugås (ER) skjøt begge 245, Ludvik Kvile Nordstoga (R) 237 poeng og Henry Kraabøl (J) 221 poeng.

I tillegg er alle med og hjelper til i arrangementet. Det setter vi veldig pris på!

Posted by hf at 09:10 FM | Comments (0)

Desember 01, 2015

Aftenposten med kritisk søkelys på byrådens prioritering av idrettsanlegg i Oslo

Aftenposten har i dag en ny helside om det nye byrådet i Oslo sin prioritering av idrettsanlegg. Åsland skytebane står øverst på Oslo Idrettskrets sin liste over idrettsanlegg som de ønsker bygget. Utover dette anlegget har kretsen en prioritert liste over nye anlegg. Byrådet foreslår å bevilge penger til anlegg nr 6, 7, 8 og 9 på den listen, fire kunstgressbaner. Byrådet satser altså ensidig på ballidretter. Til og med Oslo fotballkrets er misfornøyd med dette og mener at idrettskretsens liste må følges. Idrettkretsens generalsekretær uttaler at Oslo har 86 kunstgressbaner, men ingen skytebaner (da har han tydeligvis glemt Oslo Østres bane). Andre idretter tilgodesees med kr 0,-. Byrådet for frivillighet, kultur og idrett, Rina Mariann Hansen (Ap) uttaler at hun ikke vil ha prosjekter over flere år. Hun vil ha anlegg som kan startes opp og fullføres i 2016.
Da er det ikke rare anleggene det nye byrådet får til. Større anlegg tar lenger tid enn et budsjettår å realisere. Jeg håper på idrettes vegne virkelig ikke hun mener det som er gjengitt i avisen.
Du kan lese hele artikkelen her.

Posted by hl at 07:24 EM | Comments (0)