August 18, 2005

Resultater fra Nordisk Militært mesterskap i skyting; Feltskyting for herrer (og forsøksskyting med feltskyting for damer).

Dagens øvelser i Nordisk Militær landskamp, har vært feltskytingen. Espen hadde selv ikke store forhåninger om gull i dag, men det skulle vise seg at Espen sine DFS-forberedelser ikke har vært fånyttes.

Hvilke hold det ble skutt på i dag, er ennå ikke kjent (men vi skal få noen av skytterne til å komme med felt-opplegget).

Espen skjøt godt og etter endt skyting, var det ingen av skytterne som kunne gjøre noe med den umulige Hans Kristian Wear, som har gjentatt bragden ved å finne feltskytingen for 5. år på rad (det er en bragd det står stor respekt av). Men så var det Espen da…

Espen skriver fra feltløypa…

Sølv i dag, etter omskyting med en finne. HC vant. Ganske bra, eller hva? Militært Nordisk felt har max=172 poeng: Nr 1.Hans Kristian Wear, 163 poeng, nr 2.Espen Berg-Knutsen, 150 poeng, nr 4.Arild Røyseth, 149 poeng, nr 6.Vebjørn Berg, 144 poeng, nr 7.Hans Bakken, 139 poeng.

Norges lag tok også laggull (alle på laget teller med)!

Red. kommentar; En aldri så liten utklassing i feltløypa…. med 52 poeng foran Sverige. Det er mange gode DFS-feltskyttere med i lista nevnt ovenfor.
________________

Seier til Hanne Nesland (i feltskyting med finkaliber).

Ikke nok med at gutta skjøt godt, men damene skulle også skyte feltskyting i dag, men jentene skulle skyte med finkaliber (på hold fra 32 – 85m). Vi bemerker at feltskytingen for herrer foregår med grovkaliber på helt andre avstander. Vår egen Hanne Nesland var også ute i feltløypa i dag, og prikket inn sine serier i feltfigurene på ekte DFS-feltskytter vis. Hanne vant foran ei svensk jente, med Gyda Olssen på 3. plass.

Nettredaksjonen er usikre på om damenes feltskyting gir Hanne en offisiell tittel som nordisk mester i feltskyting, men gratulasjoner er allikevel på sin plass.


Vi gratulerer Hanne og Espen med et fantastisk mesterskap!

 

Posted by ses at August 18, 2005 06:00 EM
Comments