Desember 01, 2013

Deltakerrekord igjen

Nok en gang flyttet vi rekorden for antall deltakere til Norges største innendørs skytestevne. Vi har flyttet rekorden hvert år siden vi startet opp stevnet for 11 år siden. I år stoppet vi på 795 deltakere. Rekorden fra i fjor var på 756. Neste år passerer vi 800! Hvem hadde trodd det da vi startet med 216 deltakere i 2002.

Øyvind Solbrekken Flatla Oslo Open mester 2013

Fra skive 2 jobbet Øyvind Solbrekken Flatla seg gjennom ti finaleskudd på en mesterlig måte. Etter å ha åpnet med en 9-er fortsatt han med ni skudd i blinken. Han måtte virkelig jobbe på siste skuddet, brukte lang tid, men plasserte også det i blinken. Dermed tangerte han rekorden til Kim Andre Aannestad Lund på 348 poeng satt i fjor. 3.-klassingen Jørgen Bruserud Elstad fra Oslo Østre kjempet innbitt om seieren. Han åpnet med ni blinker, men på siste skuddet ble det nier og dermed 2. plass i mesterskapet for den unge skytteren. Nr 3 ble Thor Magnor Brath fra Kongsberg med 346

Posted by hl at 02:47 EM | Comments (0)

Sindre Tunheim ble Oslo Open mester

Junioren Sindre Tunheim fra Hå skytterlag i Rogaland stakk av med seieren for ungdomsklassene i årets Oslo Open. Han stilte litt bak i finalen i og med at han bare hadde 249 poeng fra innledende, men i disse klassene teller tidelene i finalen. Sindre skjøt den ene sentrumstieren etter den andre og klatret sakte men sikkert oppover listene. Det endte med en finalesum på 106,1 av 109,0 mulige. Da siste skudd var avfyrt sto han likt med Taran Cecilie Bjørnsen fra Drangedal. Omskytingen avgjorde Sindre til sin fordel. Nr 3 i mesterskapet ble Helene Storenes fra Imenes bare 0,1 poeng bak.

Finalelag seniorskyttere

Siste skyting i dag vil bli finalen for seniorskytterne. Følgende skyttere skal skyte finale:

Ny ledelse i Eldre Rekrutt

I nest siste laget har Helene Storenes fra Imenes skutt 250 poeng i klasse Eldre Rekrutt. Helene har 18 innertiere og tar dermed ledelsen i klassen. Dette gjør at bataljonen med 250 og 14 innertiere i denne klassen er ute av finalen.

Posted by hf at 12:17 EM | Comments (0)

Nytt toppresultat i ER

Georg L. Johnsen fra Askvoll og Holmedal skjøt feilfritt på sinn 25-skudd og endte på 250 poeng. Han har 16 innertiere og går dermed inn på en delt andreplass sammen med Silje Nyengen fra Trøgstad.

Posted by hf at 11:54 FM | Comments (0)

Jan Kåre Moland opp i ledelsen!

Jan Kåre Moland fra Drangedal har avlagt sine 25 skudd på Ekeberg nå i morgentimene. Han åpnet veldig bra, og leverte 24 tiere før det gikk et sukk gjennom publikum - og det ble en 9,8 på siste skuddet. Moland hadde 17 innertiere og ligger dermed an til skive 1 i finalen, foran Øyvind Solbrekken Flatla på samme poengsum.

Posted by hf at 10:37 FM | Comments (0)