April 26, 2021

Ekstraordinært Årsmøte i Nordstrand skytterlag mandag 10 mai

Styret kaller inn til ekstraordinært Årsmøte mandag 10 mai kl. 19:00. Møtet foregår på Teams.

Møtet vil fokusere på å ta en beslutning om Nordstrand Skytterlag vil støtte Osloprosjektet/Oslo Skyttersamlag sitt forslag til ny organisasjonsstruktur i Oslo Skyttersamlag.

Forslaget innebærer i tillegg til ny organisasjonsstruktur at det ansettes en Daglig Leder i Oslo Skyttersamlag og det ansettes trenere på deltidsstilling av Samlaget for å gjennomføre skyteskoler.

Mer informasjon om innholdet i forslaget finner du i saksdokumentene angående forslaget fra Oslo-prosjektet her.

Det er mange dokumenter, så det er lurt å sette av litt tid til gjennomgang før møtet. Start med dokumentet som heter "Sak til ekstraordinært årsmøte" og fordyp deg gjerne i de store dokumentene "Ny organisasjonsstruktur i Oslo" og "Styringsdokumentet" før du tar fatt på vedleggene.

Vi vil også informere om status på Åpningsstevnet og trening fremover hvis vi ikke da allerede har kunnet åpne skytingen på Løvenskiold.

Påmelding til Årsmøtet sendes per e-mail eller sms til Ola Sannes innen onsdag 6 mai:.

E-mail: ola.a.sannes@gmail.com
Tlf.: 9058 2019

Vel møtt!

Styret

Posted by hf at 09:39 EM | Comments (0)

Løvenskioldbanen er åpen

Bærum kommune har gått fra regionalt tiltaksnivå A til B og åpner fra mandag 26. april for utendørs trening for voksne. Dette innebærer at Løvenskioldbanen åpner for egentrening. Det er derimot fortsatt ikke tillatt med organisert trening eller å avvikle konkurranser.

De som velger å trene må selv sørge for å følge de til enhver tid gjeldende koronarestriksjoner som kan finnes på NSF/DFSs hjemmesider.

Når restriksjonene endrer seg, vil vi komme tilbake med mer informasjon vedrørende organisert trening, "Happy Tuesday"-arrangementer og Åpningsstevnet.

Posted by hf at 09:08 EM | Comments (0)

April 20, 2021

Åpningsstevnet 2021 er utsatt inntil videre

apningsstevnet2018.jpeg

Løvenskioldbanen er fortsatt stengt, foreløpig fram til 28/4. Dermed er vårt åpningsstevne utsatt på ubestemt tid. Vi kommer tilbake til ny dato så snart vi vet noe sikkert. I mellomtiden, bruk håndsprit, hold «meteren» og bruk munnbind.
Her er bildet fra «formannens» tale under åpningsstevnet 2018. Vi gleder oss til neste gang!


Posted by hf at 07:00 EM | Comments (0)