Mars 25, 2015

Tredjelaget vant finalen

V__9F88(1).jpg I dag var 3.-laget vårt i ilden i finalen i Akershusseriens 3. divisjon. Laget gikk gjennom serien ubeseiret og heller ikke i kveld klarte noen av de andre finalistene å slå vårt mannskap. Laget skjøt sin beste poengsum for året og vant finalen med klar margin til Skedsmo på 2. plass. Gjerdrum ble nr 3 og Høland/Bjørkelangen II nr 4. På vinnerlaget vårt imponerte debutanten Gøril Sandbråten med 297 og var finalens beste skytter. De andre på laget var Anders Matheson 289, Sidsel Lillekvelland 288 og Ida Marie Matheson 286.

Posted by hl at 11:20 EM | Comments (0)

Mars 24, 2015

Nordstrand 2 ble nr 4

Finalene i Akershusserien fortsatte i kveld med finale i 2. divisjon. Nordstrand 2 stilte på startstreken sammen med Nannestad, Kisen III og Oslo Østre miniatyrskytterlag. Mannskapet vårt skjøt jevnt, men ikke bra nok til å hevde seg i teten. Det ble 4. plass etter følgende resultater for vårt mannskap: Helene Rønningen 293, Rasmus Lillekvelland 292, Dag Rasmussen 291 og Helge Lillekvelland 291. Kisen vant foran Nannestad.

Posted by hl at 10:05 EM | Comments (0)

Mars 23, 2015

Finalene i Akershusserien startet i kveld - Nordstrand I nr 3

I dag startet finalene i Akershusserien med finale i 1. divisjon. Her møtes vinterens beste lag i serien til en avsluttende kamp om å bli best av de beste. Denne gangen nådde ikke vårt antatt beste mannskap helt opp. Nordstrand I måtte ta til takke med 3. plass. Høland/Bjørkelangen var suverene og mistet kun 5 poeng til sammen på sine fire skyttere. Kisen I ble nr 2 og Rælingen I nr 4.
På Nordstrands lag skjøt May Elisabeth Nordahl, Linn C. Tuvstein og Daniel T. Haig alle tre 297, mens Morten Fuglevåg skjøt beskjedne 286.
I morgen er det finale i 2. divisjon med Nordstrand 2 som et av lagene og onsdag er det finale i 3. divisjon med Nordstrand 3 som et av finalelagene.

Posted by hl at 09:57 EM | Comments (0)

Mars 19, 2015

Nordstrand III fortsatt ubeseiret

Akershusserien går mot slutten for sesongen. Neste uke går finalene av stabelen og i kveld skjøt Nordstrand III sin siste match før finalen. De møtte Østre Romerike II i Ekeberghallen. Selv om gjestene hadde beste enkeltresultat ble det en grei seier for laget vårt. Dermed er var det ingen lag som greide å slå Nordstrand III i vinterens 3. divisjon. Denne gangen ble resultatene 1150 mot 1145. Laget vårt besto av Sidsel Lillekvelland 291, Gunstein Lauvrak 288, Lars Rasmus Sandvik 288 og Heidi Jægtnes 283.

Posted by hl at 08:37 EM | Comments (0)

Mars 17, 2015

Mats vant serieskytingen

Mats Hansehaug Mugås var eneste ungdomsskytter fra Nordstrand som stilte til start i samlagets serieskyting på 15 meter på Oslo Østre i går. Men Mats gjorde sine saker meget bra og vant klasse Eldre rekrutt med sterke 246 poeng.
VI GRATULERER!

Posted by hl at 11:05 EM | Comments (0)

Mars 15, 2015

3. plass til Tobias og seier til Oslo på Østlandsmesterskapet

tobiasom.jpgTobias var tredje beste skytter da Østlandsmesterskapet grovfelt ble arrangert i Begnadalen i går. Han hadde 39/18 treff og ledet lenge hele stevnet med det. Til slutt ble stevnet vunnet av Espen Grina fra Randsfjord. Han var eneste med 40 treff. Nordstrand hadde med flere skyttere, og resultatene var som følger:

59. Lars Rasmus Sandvik - 30/12

Oslos lag vant til slutt den spennende lagkonkurransen. Oslo holdt på å miste grepet om seieren underveis, men da Gunstein kom inn med 35 treff i siste laget, var det akkurat det som skulle til for at Oslo skulle ta seieren.

Som vanlig var det lagt opp til et krevende opplegg med lange avstander og korte skytetider. Solen skinte, og det var en flott dag i feltløypa.

Alle resultater kan leses her:
Individuelle resultater
Lagvise resultater

Posted by hf at 07:00 EM | Comments (0)

Jonas og Mats var Oslos beste på østlandsmesterskapet

I år ble Østlandsmesterskapet finfelt arrangert på Tingelstad. Nordstrand hadde med to skyttere der: Jonas S. Streitlien (J) og Mats H. Mugås (ER). Begge var beste Osloskytter i sin klasse. Jonas med 40/24 og Mats med 37/20. Et lite stykke opp til pallen både for gutta og for Oslo, men likevel godt levert!

Alle resultater kan leses på Tingelstad skytterlags hjemmeside.

Posted by hf at 06:35 EM | Comments (0)

Mars 08, 2015

Thore Karlsen er død

Thore K.jpgVårt mangeårige medlem Thore Karlsen døde brått forrige onsdag 69 år gammel. Han hadde vært en skitur til hytta i Østmarka og returnerte til parkeringsplassen. Der falt han om og var død da han ble funnet kort tid etter.
Thore var en av våre gode naboer i Prinsdal. Da sønnen Per Arne begynte å skyte og ble en meget god ungdomsskytter fulgte Thore opp. Etter hvert lånte han seg et gevær selv og koste seg med noen serier på 200 meteren. Selv om Per Arne etter hvert la geværet på hylla fortsatte Thore å komme på banen i Prinsdal for å skyte noen serier. Han deltok også på flere Landsskytterstevner.
Thore var en meget viktig brikke i arrangementskomiteen for Oslo Open. Han har omtrent siden første stevne hatt ansvar for dataopplegget for stevnet og senest i desember 2014 hadde han ansvar for at dataanlegget fungerte. De siste årene trakk han også Per Arne mer og mer inn i arrangementet. Thore fulgte opp utstyret fra år til år og sørget for at alt var i orden når riggingen til stevnet startet. Han var som regel den siste som forlot stevnet etter at alt var rigget ned og utstyret skulle fraktes til lager inntil neste Oslo Open. Thore hadde alltid full oversikt og kontroll og var en meget behagelig mann å samarbeide med.
Thore vil bli sterkt savnet i miljøet.
Thore begraves fra Kolbotn kapell tirsdag 10. mars kl. 10.30.

Posted by hl at 09:59 EM | Comments (0)

Gunstein nr 8 i Viken II felt

I vanskelige vindforhold ble Viken II felt avviklet i dag med Spydeberg skytterlag som arrangør. Gunstein Lauvrak ble best av våre. Han åpnet med 25/7 og kom seg så vidt med til finalen med det. Der skjøt han 11/6 og klatret til 8. plass totalt. Han var den eneste av våre seniorer som skjøt finale.
I finfelten gjorde Mats Hansehaug Mugås sin saker meget bra i klasse Eldre rekrutt. Han åpnet med 28/16 og kom seg så vidt til finalen også han. Der gjorde han ingen feil; 12/4. Totalt ble han da nr 12 i klassen.
I klasse V65 skjøt Pål Tvedt finale etter 29/13 på 30-skudden. Også han skjøt 12 treff i finalen. Med fem innertreff ble han rangert til 10. plass.
Oslo vant samlagsskytingen for seniorer med Gunstein, Tobias Lillekvelland, Lars Rasmus Sandvik og Helene Lillekvelland på laget sammen med seks skyttere fra Oslo Østre.

Posted by hl at 08:39 EM | Comments (0)

Mats, Jonas og Pål til ØM finfelt

Mats Hansehaug Mugås i klasser Eldre rekrutt, Jonas Siksjø Streitlien i klasse Junior og Pål Tvedt klasse V65 er alle tatt ut i Oslos tropp til Østlandsmesterskapet finfelt 14. mars. Stevnet arrangeres av Tingelstad. For første gang på mange år stiller Oslo nok deltakere til et fulltallig samlagslag. Det er gledelig. LYKKE TIL!

Posted by hl at 12:06 FM | Comments (0)

Mars 01, 2015

Tre Nordstrand-skyttere til Østlandsmesterskapet i feltskyting

Sesongens høydepunkt for feltskytterne er uten tvil Østlandsmesterskapet. Der kan hvert av de 16 samlagene på Østlandet stille med 8 skyttere hver. Oslos lag er nå klart og det viser at Nordstrand har fått med tre skyttere på laget. Det er Tobias Lillekvelland, Lars Rasmus Sandvik og Gunstein Lauvrak. Helene Lillekvelland er første reserve. De fem andre på laget representerer Oslo Østre og er: Sverre Brovoll, Tore Johansen, Nils Thomas Valand, Kurt Eirik Bekkevold og Lars Bugge.
Stevnet arrangeres i Valdres 14. mars og vi ønsker laget LYKKE TIL!

Posted by hl at 10:45 EM | Comments (0)

Gunstein Lauvrak og Pål Tvedt samlagsmestre i feltskyting

I et ufyselig vær ble det kåret samlagsmestre i feltskyting i dag. Sludd og vind gjorde at det ble skikkelig utfordrende for deltakerne både i finfelten og i grovfelten. To Nordstrand-skyttere kunne reise hjem som samlagsmestre. Gunstein Lauvrak ble mester i klasse 2-5/V55. Han og Tobias Lillekvelland ledet før finalen med 28 treff. Ingen klarte 12 treff i finalen. Men Gunstein klarte 11/3 og dro seieren i land. Tobias misset litt på det ene holdet og falt ned til 5. plass til slutt. Gunstein og Tobias utgjorde Nordstrands lag i lagskytingen sammen med Helene Lillekvelland og Lars Rasmus Sandvik. Disse fire sørget for at Nordstrand vant med tre treffs margin til Oslo Østre.
I klasse V65 ble Pål Tvedt mester med 26/12 treff på sine 30 skudd.
I klasse Eldre rekrutt ble Mats Hansehaug Mugås nr 2 med 24/25.

Posted by hl at 10:40 EM | Comments (0)