Mars 08, 2015

Thore Karlsen er død

Thore K.jpgVårt mangeårige medlem Thore Karlsen døde brått forrige onsdag 69 år gammel. Han hadde vært en skitur til hytta i Østmarka og returnerte til parkeringsplassen. Der falt han om og var død da han ble funnet kort tid etter.
Thore var en av våre gode naboer i Prinsdal. Da sønnen Per Arne begynte å skyte og ble en meget god ungdomsskytter fulgte Thore opp. Etter hvert lånte han seg et gevær selv og koste seg med noen serier på 200 meteren. Selv om Per Arne etter hvert la geværet på hylla fortsatte Thore å komme på banen i Prinsdal for å skyte noen serier. Han deltok også på flere Landsskytterstevner.
Thore var en meget viktig brikke i arrangementskomiteen for Oslo Open. Han har omtrent siden første stevne hatt ansvar for dataopplegget for stevnet og senest i desember 2014 hadde han ansvar for at dataanlegget fungerte. De siste årene trakk han også Per Arne mer og mer inn i arrangementet. Thore fulgte opp utstyret fra år til år og sørget for at alt var i orden når riggingen til stevnet startet. Han var som regel den siste som forlot stevnet etter at alt var rigget ned og utstyret skulle fraktes til lager inntil neste Oslo Open. Thore hadde alltid full oversikt og kontroll og var en meget behagelig mann å samarbeide med.
Thore vil bli sterkt savnet i miljøet.
Thore begraves fra Kolbotn kapell tirsdag 10. mars kl. 10.30.

Posted by hl at Mars 8, 2015 09:59 EM
Comments