Juli 30, 2013

Landsskytterstevnet starter lørdag

Oppdal_logo.jpgSelv om redaksjonen av Nordstrands hjemmesider setter kursen mot Oppdal ganske snart, skal vi gjøre et tappert forsøk på å oppdatere sidene våre slik at vi får med oss de fleste prestasjonen til våre 34 påmeldte skyttere. Landsskytterstevnet i Oppal starter torsdag 1. august og avsluttes fredag 9. august. Så følg med - det blir stadig nyheter på sidene våre i dagene som kommer. Når de ulike skytterne våre skal skyte kan du se på her.
I forhant av Landsskytterstevnet arrangeres tre Norgescup stevner i Sunndal, Rennebu og Budal. Vi skal også følge opp våre skytteres resultater i disse stevnene.
Vi håper å kunne formidler mange gode nyheter i dagene som kommer og ønsker skytterne våre lykke til i Oppdal!

Posted by hl at 02:18 EM | Comments (0)

Tobias nr 2 i Nordre Land

I helgen som gikk ble det arrangert stevner på løpende bånd som oppkjøring til Landsskytterstevnet i Oppdal som starter til helgen.
Beste resultat av våre skyttere oppnådde Tobias Lillekvelland da han skjøt 347 i Nordre Land. Det ga en 2. plass og sølv medalje i stevnet. Her ble han bare slått av regjerende skytterkonge Hans Kristian Wear. Nest best av våre var Syver Jotun med 338.
I Søndre Land var Jens Pettersen og Morten Fuglevåg best av våre, begge med 341 poeng.
I Etnedal var Tobias best med 341 fulgt av Helene Farestveit med 340.
I Heimsilstevnet i Ødegården/Hemsedal var Helge Lillekvelland best av våre med 345. Resultatet holdt til en 14. plass. Her hadde May Elisabeth Nordahl og Tobias Lillekvelland 343 poeng. Morten Fuglevåg og Helene Farestveit fulgte med 341. Her var også rekruttskytteren Mats Hansehaug Mugås med og skjøt 337 i sin klasse.
På 300 meteren i Gol var Tobias Lillekvelland best av våre med 342, mens Jens Pettersen hadde 340 poeng.
I Hadding ble Tobias Lillekvelland vår beste med 344 på en 16. plass. Morten Fuglevåg fulgte poenget bak, mens Sidsel Lillekvelland skjøt 340. Her slo Mats Hansehaug Mugås til med 245 i Rekrutt-klassen. En skjev omgang på 94 ga en 5. plass i klassen til slutt.
I Bromma var igjen Tobias Lillekvelland vår beste med 344 poeng.
I Stryn skjøt Paul Otto Vatne 242 og 338 og ble nr 11 i mesterskapet og nr 2 i klasse 4.

Posted by hl at 02:05 EM | Comments (0)

Juli 10, 2013

Tobias til Nordisk!

I dag ble de første skytterne Norge sender til Nordisk mesterskap offentliggjort. Blant disse ti skytterne finner vi vår egen Tobias Lillekvelland. Etter å ha deltatt i juniorkvoten tidligere fikk Tobias sin debut som senior i fjor, og etter nok en fantastisk sesong så langt i år ble han denne gang tatt ut i første uttak. Årets arrangement arrangeres i Varberg i Sverige 5. – 8. september, så da har vi noe å se fram til!

Også Paul Ottos datter Eline Tovseth Vatne ble tatt ut i første uttak på ungdomskvoten. Vi gratulerer begge to!

Det er til sammen 15 seniorer og fem skyttere under 20 år som sendes. De som er tatt ut foreløpig er listet opp under, mens resten tas ut etter LS.

Medaljer til både May Elisabeth og Tobias i Numedal i helgen

I helgen har mange skyttere kjørt Numedal på langs for å delta i stevnene i Jondalen, Flesberg og Rollag og Veggli. Så også for 11 Nordstrand-skyttere. Beste resultat av våre skyttere sto May Elisabeth Nordahl for. Hun fortsatte sin fine trend fra forrige helg og skjøt 347 i Jondalen etter serien 50-48-49-100-100. Det holdt til 2. plass i stevnet med samme poengsum som vinneren, men rangert bak på antall sentrumstiere.
Den andre medaljen tok Tobias Lillekvelland i Rollag og Veggli. Der skjøt han 346 etter serien 50-47-50-99-100. Det ga 3. plass i stevnet. Tobias hadde hele 23 sentrumstiere og ble rangert best av alle de seks som hadde 346.
I Flesberg skjøt både Tobias og May Elisabeth 344 og ble henholdsvis nr 9 og 13 i mesterskapet. Her fulgte Helene Farestveit og Rasmus Lillekvelland like bak med 343 og 342.
I Jondalen skjøt Tobias nok en gang 344 og ble nr 12. Helene Farestveit fulgte opp med 342 og Jens Pettersen fikk 341.
I Rollag og Veggli finner vi Jens Pettersen med 341 og May Elisabeth Nordahl og Rasmus Lillekvelland med 340.
Også 2.-klassingen Petter Aabakken er å finne på listene. I Rollag og Veggli ble det en 3. plass i klassen med 332. I Flesberg ble det 4. plass med 330, mens det i Jondalen ble 327 og 8. plass.

Posted by hl at 09:43 FM | Comments (0)

Juli 01, 2013

May Elisabeth Nordahl med toppresultater i Hordaland

I helgens mange stevner var det May Elisabeth Nordahl som imponerte mest av våre skyttere. Hun skjøt 247 på 25-skudden i Tysse i Hordaland, men en omgang på 98 førte henne ned på en 6. plass totalt. I Os ble det 246 og nok en omgang på 98, men denne gangen holdt resultatet til en 2. plass i stevnet. I Hålandsdalen ble det 243 og tredje omgang på 98. Her må det trenes omganger!
Her østafjells var det Rasmus Lillekvelland som viste best takter. I Trøgstad skjøt han 344 og ble nr 8 i mesterskapet. Neste Nordstrand-skytter finner vi et stykke lenger nede på listene, SidselLillekvelland med 337.
I Eidsberg var Morten Fuglevåg og Rasmus Lillekvelland like gode med 341. Syver Jotun fulgte litt bak med 338. I klasse 2 ble Petter Aabakken nr 2 med 335.

Posted by hl at 11:28 EM | Comments (0)