Juni 29, 2013

Tobias Lillekvelland med overlegen seier i Romeriksblinkfinalen

Tobias RB vinner.jpgRomerikes Blad har i 24 år arrangert en avisskyting der resultater fra utvalgte stevner gjennom vårsesongen teller som kvalifisering. Skyttere bosatt i avisens nedslagsområde kan delta. Siden familien Lillekvelland bor på Romerike kan de kvalifisere seg til finalen. I år hadde både Tobias, Rasmus og Sidsel kvalifisert seg sammen med Helene Farestveit. Årets finale ble arrangert i dag i Nittedal. Innledningsvis skytes en vanlig 25-skudd. Kun Tobias klarte å komme seg videre til selve superfinalen som består av fem skudd knestående og fem enkeltskudd stående eller en såkalt svenskefinale. Men Tobias skjøt like godt så bra at han inntok skive 1 i superfinalen med 248 poeng. Han ledet med to poeng på Jan Ole Skotterud fra Rælingen. Deretter fulgte ytterligere to skyttere med 244. Tobias hadde med andre ord et godt utgangspunkt. I finalens kneserie skjøt Tobias 50 poeng og økte forspranget til fire poeng. Normalt skal det ikke være mulig å ta igjen en slik ledelse, men enkeltskudd stående i finale er det ikke ofte vi får trent på så mye kunne skje. Men Tobias holdt nervene under kontroll og startet med tier, men det gjorde også konkurrentene og samme avstand. Han fulgte opp med tiere på skudd nr 2 og 3, men det gjorde også Halvor Thrane Svendsen fra Rælingen som nå var nærmeste utfordrer. På skudd nr 4 kom ble det 9,8. Men Halvor fikk også en nier og dermed var avstanden den samme. På siste skudd måtte Tobias ha en sjuer for å være sikker på å vinne. Han holdt hodet kaldt og skjøt en tier. Halvor skjøt en nier og dermed var en overlegen seier klar. Tobias vant med fem poengs margin til Hanne Skarpodde, Ullensaker og Halvor Thrane Svendsen. Tobias skjøt altså 99 poeng i denne krevende finaleformen som favoritt fra skive 1. Det står det respekt av!
Sluttsummen hans på 347 er tangering av finalerekorden.

Posted by hl at 04:01 EM | Comments (0)

Ungdommene tapte i Østlandscupen

Lagbilde.jpgVåre relativt ferske og lite erfarne ungdommer reiste til Moss og Våler i går kveld for å skyte Østlandscup. De skulle ha skutt en innledende runde tidligere, men da trakk motstanderne seg. Dermed var dette første cuprunde for våre unge skyttere. Det endte da også med et klart tap. Moss og Våler skjøt gode 1732 på sine fem skyttere, mens våre fem beste fikk 1628. Da skal vi også ta med at en av våre skyttere ble liggende igjen med to skudd på en av seriene. På laget skjøt Lars Petter Engevik Østerud 348, Mats hansehaug Mugås 329, Knut Eirik Engevik Østerud 320, Christoffer Huynh Kraabøl 319, Leo Steenfatt Gjelsvik 312 og Max Oskar Jakobsen 288.

Posted by hl at 03:41 EM | Comments (0)

Juni 23, 2013

Fem topp 10 plasseringer av våre i helgen

Det var kun fire av våre skyttere som tok turen til stevnene i Eidsvoll-Verk, Steinsgård og Nannestad i helgen. Disse gjorde det til gjengjeld bra!
I Eidsvoll-Verk ble Tobias Lillekvelland best med 247/346, noe som holdt til en 6. plass. Rasmus Lillekvelland vant 25-skudden med 248, men sliter med omgangene og endte på 345 og en 9. plass. De to siste deltakerne var Helene Farestveit med 238/337 og Syver Jotun med 235/332.
I Steinsgård var det nok en gang Tobias som ble best av våre. Han oppnådde 243/343 og ble nummer 16. Helene fulgte like bak med 243/342 og ble nummer 18. Rasmus fikk 243/341, mens Syver fikk 238/338.
I Nannestad var det kun Rasmus og Syver som skøyt. Begge oppnådde 241/341, noe som holdt til hhv 8. og 11. plass på en vanskelig 300 m bane.

Vi har flere medlemmer som holder til i andre landsdeler, og det er gledelig å se at også disse gjør det brukbart!
Linn G. Larsen har besøkt Orkla og Meldal i helgen. I Orkla skøyt hun best, og endte på 243/341, noe som holdt til en 6. plass. I Meldal ble det 242/339, og en 12. plass.
May Elisabeth Nordahl har deltatt på Sunnhordalandstreffen. Best gikk det i Bømlo der hun presterte 244/342 og endte på 7. plass. Hun holdt dessverre ikke helt samme nivå i Bremnes og Stord der hun fikk 237/334 på begge stevnene.

Posted by hl at 11:38 EM | Comments (0)

Juni 21, 2013

Østlandscupen 2. runde

Østlandscupen 2. runde ble trukket på skytterkontoret torsdag, og viser tøff motstand for våre to lag. A-laget møter Stange og Romedal som hadde brukbare 2693 i første runde. Vi fikk walkover, så det er litt usikkert hvor vårt lag ligger, men 2700 bør være innen rekkevidde så dette kan bli spennende.

B-laget møter Kongsberg som slo ut A-laget vårt i fjor. De hadde 2350 med 7 skyttere i første runde, mot vårt lags 2620, så her må vi nok kalle oss store underdogs. Begge lag har hjemmebane, og det skal skytes innen 18. august.

Det er også verdt å nevne at beste resultat i første runde var 2701, så nivået så langt i år er ikke avskrekkende. (Fjorårsvinner Jondalen hadde walkover)

Trekningen kan studeres her: http://asker.skytterlag.no/ocup/ocup.php

Posted by hl at 01:51 EM | Comments (0)

Juni 20, 2013

Rasmus og Jens best under organisasjonsmedaljeskytingen

Årets skyting om organisasjonsmedaljen gikk av stabelen på Løvenskiold, og ble en jevn affære. Hele fem skyttere endte på 296, mens fire til fulgte poenget bak. Best på rangering ble Rasmus Lillekvelland, sammen med Oslo Østres Kurt Eirik Bekkevoll, mens Jens Pettersen ble rangert som tredjemann. Gunstein Lauvrak var en av de på 295, og ble rangert til en åttendeplass.

Samtidig som organisasjonsmedaljen skytes det også om oslomedaljen, hvor man får respitt ut fra klassen man skyter i. Her var det to stykker som endte på maksimale 300 poeng etter tillegg, Jenny Årdalen (ER) og Øyvind Mørk (V73), begge fra Østre. Medaljegrensen gikk til slutt på 296, og dermed fikk også Rasmus og Jens oslomedaljen.

Komplette resultater:
Organisasjonsmedaljen
Oslomedaljen

Posted by hl at 10:11 FM | Comments (0)

Juni 16, 2013

TOBIAS FORSVARTE VIKEN II TITTELEN

Tobias jubler.jpg Dag norma.jpgTvedt.jpg

Årets Viken II mesterskap i baneskyting er historie. Og vi må si at det ble suksess for Nordstrand i år også. Tobias Lillekvelland lå på skive 1 i finalen for seniorer. Men det var tett i toppen. Tobias og Jens Kristian Larsen fra Oslo Østre hadde 246 i utgangspunkt. Deretter fulgte 11 skyttere med 245 eller 244. Anvisningen av omgangen viste at Jan Andre Rundhovde var den eneste med 244 som skjøt 100 og ledet en stakket stund. For ved siden av han lå Steinar Rudseter som fikk 99 og flere sentrumstiere enn Jan Andre. Ingen av de andre med 245 straffet det. Dermed var det de to skytterne med 246 som kunne avgjøre. Jens Kristian Larsen fikk ikke omgangen til å sitte og dermed hadde Tobias en alle tiders mulighet. Han måtte ha 98 med sju sentrumstiere for å vinne. Første skuddet ble nier og pulsen steg, men de resterende skuddene satt i blinken og Tobias kunne dermed heve armene og juble for seier for andre året på rad.
I tillegg til denne triumfen cruiset Dag Rasmussen inn til seier om Norma-trofeet til beste skytter over 55 år.
Veteran 65 skytteren Pål Tvedt lå på skive 1 i finalen i sin klasse, men fikk en nier på omgangen og fem sentrumstiere. Det ga en tredjeplass til slutt.
I Eldre rekrutt ledet Lars Petter Engevik Østerud sammen med ni andre som alle hadde 250. Her hadde vinneren ti sentrumstiere i finalen. Lars Petter fikke anvist en nier på første skuddet og blinker på resten. Det ga en 11. plass i klassen.
Mats Hansehaug Mugås lå på skive 6 i finalen i klasse rekrutt et poeng bak lederduoen i klassen. Mats måtte tåle tre niere i sin debut som finaleskytter og ble nr 10 til slutt.
Samlagsskytterne våre hadde litt varierende resultater. På 100 meter skjøt Lars Petter 100 poeng og var med på Oslos lag som ble nr 5.
Blandt seniorene var Rasmus Lillekvelland best med 97. Helge og Tobias Lillekvelland hadde 96 og Helene Farestveit 94. Oslo 2 ble nr 4 og Oslo 1 nr 5.
Vi tar også med at ex-Nordstrandskytter Giske Bach Ørmen (nå Råde) ble beste kvinne i mesterskapet med 341 poeng.

Posted by hl at 06:31 EM | Comments (0)

Juni 15, 2013

Viken II: Mange Nordstrand-skyttere skal skyte finaler

Innledende skytinger i Viken II mesterskapet er avsluttet og finalene er satt opp. Den viser at det er ganske mange av våre som skal til Fet i morgen. Vi gjør følgende oppsummering:
Klasse 3-5: Tobias Lillekvelland leder klasse 3-5 med 246 og skal ha skive 1 i finalen i morgen. Også Lars Rasmus Sandvik med 243 og Rasmus Lillekvelland med 242 er kvalifisert.
Klasse 2: Her skal Petter Aabakken skyte på skive 10 med 237 poeng.
Over 55 år: Dag Rasmussen leder skytingen om denne pokalen. Han har 242 poeng og to poengs forsprang på Nils Nilsen fra Rømskog. Helge Lillekvelland ligger på skive 4 med 238, Jens Pettersen på skive 7 med 236 og Dag Kihle på skive 9 med 235.
Beste kvinne: Sidsel Lillekvelland og Helene Farestveit er kvalifisert i kampen om å bli beste kvinne. De skal ligge på skive 9 og 11. Sidsel har 238 og Helene 237.
V65: Pål Tvedt er eneste veteranskytter med 250 poeng. Han skal dermed ha skive 1 i morgendagens finale.
Klasse Rekrutt: Mats Hansehaug Mugås ligger på skive 5 i finalen med 247 poeng. Her er det to skyttere med 248 som leder klassen.
Klasse Eldre rekrutt: I denne klassen er det hele ti skyttere med 250 poeng. Lars Pettere Engevik Østerud er en av dem og skal ha skive 5 i finalen.
Samlagsskytinger: Fire seniorer og en av ungdommene våre skal skyte samlagsskyting. Lars Petter Engevik Østerud skal skyte som andremann for Oslos ungdomslag. Her er Mats Hansehaug Mugås og Knut Eirik Engevik Østerud reserver. For seniorene skal Tobias Lillekvelland skyte som tredje mann for Oslos førstelag. For andrelaget skal Helge Lillekvelland skyte første etappe, Rasmus Lillekvelland tredje etappe og Helene Farestveit ankeretappen.
Du kan følge med på resultatene her.
VI ØSNKER ALLE VÅRE LAGSKYTTERE OG FINALESKYTTERE LYKKE TIL I MORGEN!

Posted by hl at 09:46 EM | Comments (0)

Viken II: Pål Tvedt skjøt 250 og leder V65

Nordstrand-skytterne fortsetter å gjøre sine saker bra i Viken II. V65-skytteren Pål Tvedt har nettopp skutt sine 25 skudd og det gikk meget bra. Han satte alle sine skudd i tieren og er den eneste som har klart det i den klassen. Han leder altså klasse V65 alene så langt i stevnet foran et kobbel å åtte skyttere som har 249.

Posted by hl at 11:13 FM | Comments (0)

Juni 14, 2013

Skytetidene for Landsskytterstevnet er klare

Oppdal_logo.jpgNordstrand stiller i år med 34 deltakere til Landsskytterstevnet i Oppdal i starten av august. Det gjør at vi er nr 12 på statistikken over de lag som har flest deltakere på stevnet og vi er størst fra Oslo.
Skytetider for den enkelte skytter finner dere her.

Posted by hl at 10:27 EM | Comments (0)

Viken II: Tobias tok teten

Viken II fortsatte med nye topp-resultater for Nordstrand i dag. Tobias Lillekvelland har inntatt teten i klasse 3-5 med 246 poeng og ligger an til skive 1 i finalen søndag foran Jens Kristian Larsen fra Oslo Østre som har samme poengsum. Rasmus Lillekvelland og Dag Rasmussen fulgte opp med 242. Det førte Dag inn i teten i kampen om å bli beste skytter over 55 år.
Ungdommene våre som skjøt så glimrende i går er fortsatt med i teten. Mats Hansehaug Mugås deler nå teten i klasse Rekrutt med Sindre Solend, Frogn og Drøbak.
I klasse Eldre rekrutt er det nå fem skyttere som har 250 poeng. Lars Petter Engevik Østerud er rangert som nr 3.

Posted by hl at 10:19 EM | Comments (0)

Juni 13, 2013

Ungdommene våre imponerte på Viken II

Pizzaspising.jpgViken II startet på Fet skytebane i kveld. Alle våre 11 påmeldte ungdommer samt noen av våre seniorer stilte til start i dag. Det var ungdommene som imponerte mest og de var ikke snauere enn at de leder begge de to yngste klassene. Mats Hansehaug Mugås leder klasse Rekrutt etter å ha satt pers med 247 poeng. Lars Petter Engevik Østerud leder klasse Eldre rekrutt med fullt hus 250 poeng. Begge disse må nok ta turen tilbake til Fet på søndag for å skyte finaler. Men flere av de andre satte også personlige rekorder. Andreas Johnsbråten skjøt 245 og ligger som nr 4 i klasse Eldre rekrutt. På 6. plass ligger Jonas Siksjø Streitlien med 244. Videre skjøt Leo Steenfatt Gjelsvik 234, Carl Anders Forester 230, Henry Kraabøl 226, Balder August Tørud Rømo 218 og William U. Sønvisen 202.
I klasse rekrutt hadde vi også med Max Oskar Jakobsen 217.
I klasse Junior ligger Knut Eirik Engevik Østerud på 5. plass med 245.
Dette er en samling med meget gode prestasjoner. Flere av disse ungdommene er inne i sin aller første sesong som skytter og har gjort store fremskritt på kort tid. Det blir spennende å følge denne gjengen framover.
Av seniorenes prestasjoner i kveld tar vi med Lars Rasmus Sandvik som skjøt 243 og er nr 7 etter første dag av stevnet. Sidsel Lillekvelland deler ledelsen i kampen om å bli beste kvinne. Hun oppnådd 238. Samme resultat hadde Helge Lillekvelland som deler ledelsen om å bli beste skytter over 55 år.
Kvelden ble avsluttet med pizza i Lillestrøm for ungdommene, foreldre og støtteapparat for øvrig. 27 glade skyttere og supportere skapte liv på Pepes Pizza i Lillestrøm en torsdag kveld.

Posted by hl at 11:15 EM | Comments (0)

Juni 12, 2013

Sølv til Ketil Sundal

Kveldens samlagsmesterskap i stang- og felthurtigskyting var kvelden for de store overraskelsene i alle fall gjaldt det felthurtigen. Det var vel ganske få som hadde spådd at finalistene skulle være Nordstrands Ketil Sundal og unggutten Ola Rabben Bøe (klasse 2) fra Skarpskytten. Sistnevnet klarte å slå Ketil i to av de tre rundene de måtte gjennom. Tredjeplassen gikk til Lars Johan S. Hereid fra Skarpskytten etter å ha slått Arild Lohrbauer fra Østre Bærum. Men sistnevnte kunne hente gylt medalje etter å ha vunnet stangskytingen med 22 treff. Han forsvarte dermed tittelen fra i fjor. Sølvmedaljene gikk til Eirik Reksten, Skarpskytten og Tore Johansen fra Oslo Østre.

Posted by hl at 09:49 EM | Comments (0)

Juni 10, 2013

11 Nordstrand-skyttere klare for Hovedstadsstevnet i København

I dag ble laget til Hovedstadsstevnet klart. Oslo skal sende 20 skyttere til stevnet i København 14.-18. august. Etter endt uttaksskyting er 11 av de 20 fra Nordstrand. Disse er: Lars Rasmus Sandvik, Gunstein Lauvrak, Tobias Lillekvelland, Rasmus Lillekvelland, Jens Pettersen, Helene Farestveit, Per-Erik Haugen, Morten Fuglevåg, Guttorm Kvernmo, Dag Rasmussen og Ketil Sundal. Paul Otto Vatne og Dag Kihle er henholdsvis 1. og 2. reserve.
Resultater fra uttaksskytingen og det endelige laget kan studeres her.

Posted by hl at 10:59 EM | Comments (0)

33 Nordstrandskyttere er klare for Landsskytterstevnet

Opprinnelig skulle påmeldingen til årets Landsskytterstevne avsluttes i dag. Av de 5259 skytterne som er påmeldt til nå finner vi 33 Nordstrand-skyttere.
Men har du glemt det, er det ikke for seint. Fristen er utvidet til onsdag, så skru på PC-en og meld deg på!

Posted by hl at 09:15 EM | Comments (0)

Juni 09, 2013

Walk over for A-laget

Nordstrands A-lag i Østlandscupen skulle skutt første runde lørdag mot Styrvoll. Dessverre meldte motstanderen forfall i siste liten og dermed går vårt mannskap videre til A-cupen uten å ha løsnet skudd.

Posted by hl at 09:15 EM | Comments (0)

Tobias, Helene og Rasmus med topp-plasseringer i helgens stevner

Det har vært arrangert flere stevner i distriktet denne helgen. Beste Nordstrand-plassering sto Tobias Lillekvelland for da han ble nr 2 i mesterskapet på Løvenskioldbanen med 346 poeng. Tobias skjøt denne poengsummen i tre av fire stevner denne helgen. De to andre var i Rælingen der han ble nr 4 og i Oslo Østres stevne der han ble nr 6.
Helene Farestveit ble vår beste i Nittedal der hun ble nr 6 med 344 poeng.
De siste topp-ti plasseringene våre skyttere oppnådde sto Rasmus Lillekvelland for med 344 og 6. plass og Morten Fuglevåg med 343 og 10. plass i Rælingen. Her fulgte Helene Farestveit opp med 342 og Gunstein Lauvrak 341. I klasse 2 ble Lasse Nygaard nr 4 med 235. Her må tas med at stevnet ble vunnet med 350 poeng. Den prestasjonen sto Simon Kolstad Clausen fra Høland/Bjørkelangen for!
I Nittedal skjøt både Tobias og Rasmus Lillekvelland 341 og Helge Lillekvelland 340.
I stevnet på Løvenskioldbanen skjøt Helene Farestveit 343, Sidsel Lillekvelland 342, Morten Fuglevåg 341 og Rasmus Lillekvelland 340.
I Oslo Østres stevne skjøt Dag Rasmussen 343, Helene Farestveit 342 og Gunstein Lauvrak 340. I klasse 2 ble Petter Aabakken nr 5 med 328.

Posted by hl at 09:13 EM | Comments (0)

Juni 05, 2013

Har du husket å melde deg på Lanndsskytterstevnet?

Landsskytterstevnet arrangeres i år i Oppdal 1.-9. august. Av de 4467 som har meldt seg til nå er vår andel 31 skyttere. Det er fortsatt plass til mange til, så dersom du har glemt å melde deg på har du milgheten helt fram til 10. juni. Da stenges påmeldingen!
Påmelding via Mitt DFS

Posted by hl at 11:00 EM | Comments (0)

Nordstrand er største lag i Viken II

Selv uten skytebane for sjette året er vi fortsatt store. Til Viken II i baneskyting som arrangeres i Fet 14.-16. juni stiller vi med hele 35 deltakere. Det mest gledelige er at hele 11 av dem er ungdomsskyttere. Dette lover godt for framtida.
Ski skytterlag stiller med 32, mens Oslo Østre stiller med 29 deltakere.

Posted by hl at 10:49 EM | Comments (0)

Nordstrand og Oslo Østre delte broderlig på plassene til samlagsskytingen på Viken II

Viken II nærmer seg. Stevnet arrangeres 14.-16. juni. Oslo skyttersmalag skal stille to lag i samlagsskytingen på 300 meteren. I kveld var det uttaksskyting til lagene på Løvenskioldbanen. Kun 14 skyttere stilte opp, men de beste var med. Nordstrand og Oslo Østre stilte med samtlige deltakere og delta da også broderlig på de åtte plassene. Etter skytingen har uttakskomiteen satt opp følgende lag i denne rekkefølgen:
LAG 1.
1. Nils Thomas Valand, Oslo Østre
2. Bjarne Muri, Oslo Østre
3. Tobias Lillekvelland, Nordstrand
4. Jens-Kristian Larsen, Oslo Østre
LAG 2.
1. Helge Lillekvelland, Nordstrand
2. Lars Bugge, Oslo Østre
3. Rasmus Lillekvelland, Nordstrand
4. Helene Farestveit, Nordstrand
Reserver:
1. Magnus Bjerke, Oslo Østre
2. Helge Norberg, Oslo Østre
Samtlige resultater kan studeres her.

Vi ønsker lagene lykke til!

Posted by hl at 10:43 EM | Comments (0)

Juni 03, 2013

Nordstrand B videre i Østlandscupen

Lagbilde web.jpgNordstrands B-lag gikk videre til A-cupen etter å ha slått Sem i første runde i kveld. Etter at de fire første hadde skutt sine serier ledet vårt mannskap med 50 poeng og det hele så meget lyst ut, men så startet Sem sin opphenting og da de fire siste skulle skyte sin omgang var ledelsen skrumpet inn til 7 poeng. På omgangen knappet Sem inn ytterligere 2 poeng. Dermed ble det seier til Nordstrand med 5 poengs margin.
Trykk "Les videre" for å lese studere de individuelle resultatene.

Nordstrand B 2620
Lars Rasmus Sandvik 234 - 334
Syver Jotun 234 - 333
Dag Kihle 232 - 331
Linn C. Tuvstein 236 - 331
May Elisabeth Nordahl 234 - 330
Morten Fuglevåg 230 - 327
Anders Helgeneset 227 - 320
Knut Larsen 220 - 314

Sem 2615
Tommy Gjølberg 243 - 341
Ragnar Flaatnes 244 - 340
Ottar Steinstø 233 - 331
Anders Øiehaug 237 - 331
Kristian Gjølberg 234 - 329
Marius Tønnesen 223 - 317
June Kvål 219 - 316
Jens Egil Heftøy 214 - 310

Posted by hl at 09:19 EM | Comments (0)

Juni 02, 2013

Dag Rasmussen vår beste i Eker

Samtidig med NC-stevne ble det arrangert stevne i Eker også. Noen av våre NC-deltakere tok turen innom Ekers fine bane. Best av våre ble Dag Rasmussen med 242 etter å ha åpnet med 245. Det resultatet ga en 14. plass til Dag. Helge Lillekvelland fulgte nærmest med 242-340.

Posted by hl at 09:52 EM | Comments (0)

Morten, Rasmus og Tobias med gode resultater i Norgescupen

Nordescupen 2013 åpnet i helgen med stevner i Styrvoll, Kongsberg og Rollag og Veggli. Etter disse tre stevnene er Tobias Lillekvelland best av våre deltakere sammenlagt. Han ligger på 17. plass, men er bare sju poeng bak Fredrik Fulsaas, Holmestrand og omegn og Odd Arne Brekne, Lyngdal som deler på ledelsen. Tobias skjøt jevnt og godt med 345, 345 og 343 i de tre stevnene. Men det var Morten Fuglevåg og Rasmus Lillekvelland som oppnådde de beste resultatene i et enkelt stevne. Begge skjøt 346 poeng. Rasmus åpnet med 248 poeng i Rollag og Veggli, men måtte tåle 98 på omgangen og dermed falt han ned til en 23. plass. Morten skjøt 246+100 i Kongsberg og besatte 8. plassen i stevnet.
Sammenlagt ser listen slik ut for de beste og for våre deltakere:
1. Fredrik Fulsaas, Holmestrand og omegn 1040
1. Odd Arne Brekne, Lyngdal 1040
3. Ole Kristian Bryhn, Røyken og Hurum 1038
3. Kim-Andre Aannestad Lund, Jondalen 1038
17. Tobias Lillekvelland 1033
37. Rasmus Lillekvelland 1028
62. Morten Fuglevåg 1023
103. Lars Rasmus Sandvik 1018
120. Helge Lillekvelland 1016
120. Helene Farestveit 1016
128. Linn Glemmestad Larsen 1015
142. Dag Rasmussen 1013
167. Sidsel Lillekvelland 1009
182. Gunstein Lauvrak 1007
219. Jens Pettersen 997
240. Dag Kihle 992
256. Ola Sannes 983
390. Syver Jotun 670 (to stevner)
427. Merete Haagensen 463 (to stevner uten omgang)

Posted by hl at 09:43 EM | Comments (0)