Februar 24, 2021

Del ditt skytterminne med resten av laget!

Det er en rolig periode i skytterverdenen (bortsett fra i diskusjonsforumet på facebook, kanskje) og dermed har det vært få oppdateringer på hjemmesiden og facebook fra skytterlagets side.

Vi vet jo alle at mye av det som gjør skyting til den sporten det er, er skrønene. Vi har gått lenge uten skrøner nå, så jeg tenkte det var på tide å starte en mimrestafett. Jeg håper alle som leser dette kan sende meg et minne fra livet som skytter. Enten i form av tekst eller bilde. Aller helst begge deler. Jeg åpner til og med opp for eksterne bidrag, dersom det er noen andre skyttere som har en god historie fra opplevelser sammen med Nordstrand.

Send en mail med ditt bidrag til helene.lillekvelland@gmail.com og utfordre gjerne en skytekompis som du savner å høre skrønene til. Mitt bidrag kommer snart og jeg utfordrer Dag R.!

Og hvis ingen bidrar med tekst her, så kommer jeg til å publisere bilder fra bankettene på diverse hovedstadsstevner fra mitt eget private lager. Det burde motivere flere av dere til å skrive litt...

Legger ved det eldste bildet jeg fant av meg selv på disse hjemmesidene, til inspirasjon.

IMG_2520.jpeg
Bak: Linn C., Helene og Maya. Foran: Rasmus og Daniel. Location: Sävjö, SWE.
(PS: Alt dette var mote i 2007. Ganske sikker.)


Hilsen Helene
SoMe-ansvarlig og skrønemaskin

Posted by hf at Februar 24, 2021 06:14 EM
Comments