September 06, 2013

Tobias med fantastisk opphenting i finalen i Nordisk

Tobis med premie.jpgDagens konkurranser i Nordisk mesterskap ble avsluttet med 35-skudden i kveld. Tobias Lillekvelland innledet med 233 poeng etter 50 på liggende, beskjedne 41 på stående, 47 på kne og 95 på grunnlaget. Pål Øyvind Ørmen og Tor Harald Lund ledet med 241. Tobias åpnet finaleskytingen med 49 poeng på kne og klatret et par plasser. Men Tobias ville høyere opp i dag og fortsatte med god skyting på de fem enkle skuddene stående. Han skjøt denne serien: X-9-X-X-X. 98 poeng i finalen var dagens beste og Tobias klatret helt opp på 4. plass til slutt. Tor Harald Lund vant med 336, to poeng foran Pål Øyvind Ørmen. Bronsen gikk til Hans Kristian Wear, et lite poeng foran Tobias.
Tidligere i dag ble det skutt 15 skudd liggende med finale. Tobias skjøt seg til skive 11 i finalen, men falt ned til 14. plass til slutt.
I ungdomsklassen ble alle de fem norske skytterne bedre enn beste utlending. Best var Magnus Bjerke (Oslo Østre) med 332.