September 05, 2013

Tobias starter i Nordisk mesterskap fredag og lørdag

feltbane til trening.jpgI morgen fredag starter Nordisk mesterskap i Varberg i Sverige. Tobias Lillekvelland er med på det norske laget som er store favoritter også i år. Han deltar i sitt fjerde mesterskap.
Det norske laget har ligget i treningsleir i Kongsberg siden mandag morgen. Der har nok hovedvekten blitt lagt på felttreningen. John Olav Ågotnes har lagt ut dette bildet av treningsbanen til felten. Jens Pettersen er leid inn av DFS til treningsleiren og han er en av arkitektene til denne banen. En slik bane skulle vi hatt tilgang på noen hver!
Mesterskapets første øvelse er baneskytingen i morgen fredag. Da skal det først skytes tre 5-skudd serier liggende med finale som består av to 5-skudd serier liggende. Her tok Tobias bronsemedalje i fjor. Deretter er det 25 skudds program som er ganske likt det norske baneprogrammet. Finalen består av fem skudd kne og fem skudd stå. Her ble Tobias nr 8 i fjor.
Lørdag skytes feltskytingen og felthurtigskytingen. Tobias ble nr 10 i felthurigskytingen og nr 42 i feltskytingen i fjor.
VI ØNSKER TOBIAS OG RESTEN AV DET NORSKE LAGET LYKKE TIL!
Skytingen kan følges på arrangørens hjemmeside: rskytte.se

Posted by hl at September 5, 2013 09:27 EM
Comments