April 11, 2007

Vaktliste Prinsdal banesesongen 2007

Styret i skytterlaget har laget en ny vaktordning som innebærer faste vaktlag. Jeg har oppgaven med å informere om ordningen og følge med på om den fungerer.
Vaktlag
I banesesongen blir det vaktordning med faste vaktlag. Et vaktlag består av kontorvakt, vakt 100 meter, vakt 200 meter, jegervakt og 3 vakter til sørenden. Kontorvakta har ansvar for at alle kommer på banen og gjør sine oppgaver når de har vakt. Er det noen av vaktene som ikke kan komme på banen må kontorvakta ordne med erstatter.
Det er satt opp 6 vaktlag som rullerer på treningene til sommeren. Første vakt i banesesongen er 16 april. Opplæring vil skje på lørdag 21. april kl 0900. Da skal det være åpningsstevne og alle som har kontorvakt og vakt på 100 og 200 meter skal gjennomføre opplæring i forkant av åpningsstevnet. Den som er kontorvakt er ansvarlig for at alle i sitt vaktlag er informert om vaktordningen og at de får opplæring.
Til de ulike vaktene er det laget egne instrukser med unntak av vakta til sørenden. De som er vakt på 100 meter og 200 meter skal i første rekke være standplassledere. I tillegg skal de være proaktive og hjelpe medlemmene som er på skytebanen som ønsker hjelp til treningen.
Alle i vaktlaget er ansvarlig for at banen er klar til skyting kl 18 og at det blir rigget ned igjen etter treningen. Det betyr ikke nødvendigvis at det er vaktlaget som skal stå for riggingen, medlemmene som er tilgjengelig på banen skal fortsatt hjelpe til med dette.
Oversikt over vaktene finner du på denne linken Vaktliste 2007
Mer info om ordningen kan du få ved å kontakte meg

Vennlig hilsen
Lars Rasmus Sandvik
tlf 9063 6656

Posted by hl at April 11, 2007 09:20 EM
Comments