Juni 02, 2005

Seier til Ivar Rinde i uttaksskytingen til lagskyting i Viken II

Nederst på neste side kan du selv skrive inn kommentarer i vårt debattforum. Nordstrand skytterlag, påpeker at innlegg skrvet av de som besøker vår WEB-sider, ikke nødvendigvis er i tråd med Nordstrand skytterlag sine holdninger og statutter.
_______________________________________________________

4 stk klasseførte Nordstrandskyttere møtte til Oslo skyttersamlags uttaksskyting til årets Viken II lagskyting for Oslo Skyttersamlag. Uttaksskytingen var 3 stk grunnlag (3 skudd stående, 3 skudd knestående og 4 skudd liggende på 4 minutter på DFS skive på 200m.


Våre skyttere skjøt meget godt, og Ivar leverte seriene 99, 100, 99 (totalt 298 poeng) og var i en særklasse for seg selv, med hele 2 poengs seiersmargin til nr 2. Denne gang måtte Espen se seg slått av Ivar, i det Espen leverte seriene 98, 99, 98. Verdt å bemerke var de 2 skytternes dårligste skudd var 9,6 poeng. Espen hadde 17 inntertiere på sin skyting (totalt 30 skudd), mens Ivar hadde 13 innertiere (totalt 30 skudd).

Våre skyttere skjøt som følger;
#1, Ivar Rinde, 298 poeng
#3, Espen Berg-Knutsen, 295 poeng
#10, Lars R. Sandvik, 286 poeng
#12, May Elisabeth Nordahl, 284 poeng


Klikk på linken (les videre) nedenfor for å lese kommentarer, og se foto og gravkort fra uttaket.

Når det gjelder Viken II, kan ikke vår toppskytter, Espen Berg-Knutsen stille på årets Viken II arrangement. Espen har - det som må kalles gyldig fravær - i det han representerer landslaget i den 3. verdenscup runden i skyting som avsluttes på lørdag 11. juni (vi kommer tilbake med rapporter fra WC senere). Espen kommer ikke tilbake til Norge, før på lørdag den 11. juni (lander kl 21:00 på Gardermoen). Dessverre har ikke arrangørene av årets Viken II, åpnet for muligheten at noen lag skytes på søndag morgen. Dette gjør at Espen ikke skyter Viken II, og kan følgelig ikke stille for Oslo skyttersamlag i årets lagskyting.

Det ble også skutt på 100m, men arrangøren har i skrivende stund (kl 20:30) ennå ikke lagt ut noen resultater fra uttaksskytingen. Sjekk hjemmesidene til Oslo Østre for nærmere info.

Seriene til Espen....

Espen i aksjon...


Ivar ser på skytingen i siste lag...

Posted by ses at Juni 2, 2005 08:45 EM