November 19, 2022

En uke igjen av nettpåmeldingen - blir det 800 deltakere?

Fredag om en uke stenger nettpåmeldingen til årets Oslo Open. Pr nå er 738 skyttere påmeldt. Vi er spente på hvor mange som kommer til de siste dagene. Kan det bli opp mot 800 deltakere til slutt?
Til dere som sitter på gjerdet som politikerne sier, hopp ned og meld dere på! Det er ikke noe å lure på!

Posted by hl at 10:19 EM | Comments (0)

November 14, 2022

700 påmeldte passert

Vi var litt spente på deltakelsen til årets Oslo Open. Vi var forberedt på en nedgang i antall deltekere, men pr dato er det 711 påmeldte og det er vi godt fornøyd med.Dermed kan vi trygt si at Oslo Open også i år blir et storstevne!

Det er fortsatt plasser ledig. Meld dere på!

Posted by hl at 03:04 EM | Comments (0)

November 03, 2022

600 påmeldte passert

Det blir bra deltakelse i år også. I skrivende stund er det 626 påmeldte til årets store høydepunkt. Det er litt igjen til rekorddeltakelse, men dette ser lovende ut.

Fortsatt er det mange ledige plasser så det er bare å melde seg på!

Posted by hl at 06:15 EM | Comments (0)

November 01, 2022

530 påmeldte etter to timer

To timer etter at nettpåmeldingen startet for årets store skytterbegivenhet på 15 meter, Oslo Open, passerte antall deltakere 530 skyttere. Dette er en god start! Men vi har plass til flere. Kapasiteten er 1000 skyttere og skulle det bli nødvendig vil vi øke kapasiteten underveis!

Posted by hl at 11:16 EM | Comments (0)

Oslo Open starter først torsdag

Basert på antall forhåndspåmelding kan det se ut til at deltakelsen blir lavere i år enn før. Stevneledelsen besluttet derfor på et møte i går kveld at vi ikke åpner tirsdag og onsdag for påmelding i første omgang. Dersom påmeldingen fram mot stevnestart tilsier det vil vi åpne onsdag først og så tirsdag til slutt.

Vi har fortsatt kapasitet til 1000 deltakere.

Vi håper på stor deltakelse og vi åpner gjerne både onsdag og tirsdag for skyting om behovet er der.

Gruppepåmeldingen er under halvparten av det vi hadde siste stevnet før pandemien satte oss ut. Men vi har påmeldinger fra Troms i nord til Mandal i sør. Så vi er sikre på at det blir et stort stevne også i år.

Skytebanen i Ekeberghallen har fått en skikkelig oppgradering og ser fresh og fin ut. Så kombiner skyting med en Oslo-tur og julehandel i starten av desember.

Vi jobber med å få til en rabattavtale med et av hotellene i Oslo.

Vi ønsker skyttere med familier velkommen til Oslo til skyting, førjulshandel og sosialt fellesskap.

Posted by hl at 08:22 FM | Comments (0)