Oktober 29, 2017

775 forhåndspåmeldte

Forhåndspåmeldingen til årets Oslo Open er avsluttet og tallet stoppet på 775 skyttere. Vi ber om at dere sjekker skytetider og melder eventuelle feil til oss så snart som mulig. Det viser seg at et par påmeldinger ikke har nådd fram på mailen til oss av ukjente årsaker. Både fredag kveld, hele lørdag og hele søndag er så og si fullbooket. Det betyr at det er begrensede muligheter til å gjøre endringer. Vi har kapasitet til 1200 skyttere. Det betyr at det fortsatt er 450 ledige skiver. Nettpåmeldingen åpner 1. november og vi regner med at det blir kamp om plassene som er igjen.
Vi skulle ønske at vi hadde større kapasitet slik at vi kunne ta imot enda flere skyttere, men slik er det dessverre ikke.
Vi gleder oss til arrangementet og ønsker skyttere velkommen til Oslo og Ekeberghallen!

Posted by hl at 07:21 EM | Comments (0)

Oktober 15, 2017

Vi har passert 600 påmeldte

Interessen for Oslo Open er stor også i år. Det viser forhåndspåmeldingen. Vi må nå stenge for gruppepåmelding lørdag og søndag. Disse dagene er det nå bare enkelte ledige plasser innimellom. De blir tilgjengelige på nettpåmeldingen på Mitt DFS når den åpner 1. november.

Vi håper at alle som ønsker å delta finner en plass til slutt.

Posted by hl at 09:15 EM | Comments (0)

Oktober 10, 2017

521 påmeldte pr 10. oktober

Pr i dag 10. oktober er det allerede kommet inn 521 påmeldte skyttere til Oslo Open 2017. Det har kommet påmeldinger fra så og si hele landet. Lørdag og søndag begynner å bli fulltegnet. Men dagene tirsdag til fredag er det god plass fortsatt. Så til alle dere som venter på at påmeldingen skal åpne på Mitt DFS det blir ledige plasser. Vi har kapasitet til å ta imot 1231 påmeldinger.

Posted by hl at 10:55 EM | Comments (0)