Oktober 31, 2016

Klart for nettpåmelding

I morgen 1. november åpnes nettpåmeldingen til årets Oslo Open. Forhåndspåmeldingen for grupper har slått alle rekorder. Hele 773 skyttere stå nå på listene og det er bare få plasser ledig på lørdag og søndag. Men på kveldene i uka er det mange ledige plasser. Vi har utvidet stevnet med en dag siden i fjor og starter stevnet allerede tirsdag kveld. Vi har dermed 58 lag på tidsplanen vår. Det betyr at vi har kapasitet til hele 1160 deltakere i år. Vi håper at vi fyller opp lagene etter hvert og kan bryte den magiske grensen på 1000 deltakere når status for årets stevne skal gjøres opp.

Posted by hl at 10:02 EM | Comments (0)

Oktober 28, 2016

Hotelltilbud i forbindelse med Oslo Open

Vi har fått en avtale med Hotel Radisson Park Inn på Alnabru med gode priser til de som skal til Oslo i forbindelse med Oslo Open og andre stevner - eller kun shopping :-) Prisen hos Park Inn er 895,- pr. enkeltrom og 995,- pr. dobbeltrom.

Frist for å bestille til denne lave prisen er 16. november. Bestilling må gjøres via denne linken.

Velkommen!

Posted by hf at 10:06 FM | Comments (0)

Oktober 18, 2016

634 forhåndspåmeldte så langt

Allerede nå nesten to uker før nettpåmeldingen starter har vi fått inn gruppepåmeldinger på til sammen 634 skyttere fra hele landet. Beklageligvis har vi allerede måttet avviser større grupper som kommer langveisfra og som ønsket å skyte lørdag, for lørdag og søndag er helt fulltegnet. Men dagene før i uka har mange ledige plasser. Vi håper på mange lokale skyttere disse dagene når nettpåmeldingen starter.

Posted by hl at 11:47 EM | Comments (0)

Oktober 16, 2016

Forhåndspåmeldingen slår alle rekorder

Interessen for Oslo Open er fortsatt upåklagelig. Det strømmer inn med forhåndspåmeldinger av store grupper. Desidert størst er en gruppe fra Sogn Indre skyttersamlag på hele 56 skyttere. Men vi har også fått påmeldinger fra store grupper fra så langt nord som Troms og Nordland. Vi tar også med at "lille" Åsheim skytterlag stiller med hele 36 deltakere!
Vi har fått så mange gruppepåmeldinger at vi er nødt til å sette strek for flere påmeldinger på lørdag og søndag. Der er det nå bare enkelte ledige plasser som vil bli lagt ut på nettpåmeldingen som åpner 1. november.
Fortsatt er det god plass på fredagen og tidligere i uka.

Posted by hl at 09:55 EM | Comments (0)