Oktober 15, 2012

skytebriller.no kommer

Vi har hatt kontakt med optiker Jan Brekke i skytebriller.no og han planlegger å stille med sitt lille mobile optikerverksted også i år på Oslo Open. Dermed er det muligheter for å teste både skytesyn og skytebriller i løpet av stevnet.

Posted by hl at 10:56 EM | Comments (0)

Oslo Open 2012

Planleggingen av Oslo Open 2012 er godt i gang. Det blir et stevne etter kjent mønster i Ekeberghallen også i år. Det drar ut med vår nye skytebane! Stevnet starter torsdag 29. november og avsluttes søndag 2. desember med noen innledende lag, finaler og premieutdeling. Vi øker kapasiteten noe i år med å starte skytingen litt tidligere på fredag.
Som før tar vi imot forhåndspåmeldinger av grupper med minst 10 skyttere. Disse må vi ha i hende senest 2. november og alle navnene må ha skytterID. Sendes h.lillekve(at)gmail.com.
Nettpåmeldingen starter 6. november kl. 18.00 via Mitt DFS.
Stevneannonsen kan leses her!
Vi ønsker skytterne velkomne til vinterens høydepunkt på 15 meter.

Posted by hl at 09:05 EM | Comments (0)

Kringsjåstevnet 2012 - AVLYST

Vi har dessverre måttet gå til det skritt å avlyse Kringsjåstevnet i år. Vi har i flere år arrangert stevnet i samarbeid med studenter på Norges Idrettshøyskole. Dessverre er dette studiet lagt ned og våre gode hjelpere er dermed borte. Det har gjort at vi ikke klarer å arrangere stevnet på egenhånd i år.

Posted by hl at 07:16 EM | Comments (0)