November 27, 2010

Status 27. november:

785 påmeldte.
2 ledige plasser lørdag kveld!
Påmelding på www.skytestevne.no

Posted by hl at 11:05 FM | Comments (0)

November 26, 2010

Skytterbriller.no, Dagfinrud og Stenvaag/ELEY med stand på Oslo Open

- Skytterbriller.no og skytteroptiker Jan Brekke kommer til Oslo Open med testeutstyr. Jan kan også hjelpe til med riktig innstilling av skytebriller. Hjemmeside: www.skytterbriller.no

- Dagfinrud kommer med sitt utvalg av skytterutstyr. Hjemmeside: www.dagfinrud.no

- Eley/ Stenvaag kommer med skytterutstyr og ammoinfo. Hjemmeside: www.stenvaag.no

Posted by hl at 08:18 EM | Comments (0)

November 17, 2010

Eley og Stenvaag blir finalesponsorer i år

Stenvaag.jpgVi har vært så heldige å få Eley og Stenvaag våpensenter til å stille som finalesponsorer på årets Oslo Open. Det betyr at de kommer til å stille med finalepremier i år.

Posted by hl at 10:28 EM | Comments (0)

November 13, 2010

NYHET: Egen finale for ungdomsskytterne

Vi ønsker å utvikle Oso Open til et bedre og mer attraktivt stevne år for år. I år prøver vi oss med en egen finale for ungdomsskytterne. Der får de fem beste i hver av klassene Rekrutt, Eldre rekrutt og Junior møtes. De skal skyte 10 skudd liggende der desimalene teller og blir lagt til resultatet fra 25-skudden. De tre beste uansett klasse tildeles gavepremier. De tre beste i hver klasse blir tildelt medaljer.
Finalereglementet kan studeres her.

Posted by hl at 10:33 EM | Comments (0)

Rekordene faller - 780 påmeldte

Pr 13. november er det registrert 780 påmeldte til vinterens storstevne i Oslo. Men det er fortsatt noen få ledige plasser på torsdag og faktisk noen få ledige også på søndag. Det siset skyldes at fire skyttere har bedt om å få flyttet skytetid til torsdag.
Dersom noen andre finner ut underveis at de kanskje ikke kan delta likevel er det fint om dere sier fra slik at andre kan få overta plassene. Send en mail til h.lillekve(at)gmail.com.

Posted by hl at 10:02 EM | Comments (0)