Juni 13, 2024

Europamester Jenny best også på Grunnlagspokalen

Bilde1JD.jpg

I fjor fikk vi aldri summet oss til å gjennomføre skytingen om Grunnlagspokalen, og derfor vil det bli 2 gjennomføringer av skytingen i 2024. På en kveld hvor Løvenskiold viste seg fra sin beste side gjorde 10 skyttere opp hvem som skulle få fjorårets napp.
Ikke uventet ble det en duell mellom våre 2 beste skyttere de siste årene hhv Jenny Vatne og Daniel T Haig og også denne gang ble det en tett kamp mellom disse kanonene. De hadde begge lik poengsum før 3. og siste runde, men tilslutt klarte Jenny å snike seg ett poeng foran Daniel. Anders Skaarud fulgte deretter på en fin 3. plass.
Det var også sporty av våre to juniorer (Benjamin og Markus) å måle krefter med seniorene og begge opplevde fin progresjon og mestring underveis. Med litt finpussing på stillingene og noen timer ekstra trening blir begge vasse konkurrenter til de mer erfarne skytterne.
Denne kvelden var også "Happy Thursday" og oppmøtet var bra. Det møtte opp over 20 skyttere på hhv 100 og 200 meter. Og tradisjonen tro avsluttet vi kvelden med vafler, kaffe og god gammeldags skytterprat.
Les videre for resultater og bilder

Download file

Bilde2VA.jpg

Bilde3stpl.jpg

Bilde4SK.jpg

Posted by pov at 11:30 EM | Comments (0)