OSLO OPEN 2023

Oslo open 2023 innbydelse.jpgSett av første helgen i desember til en fin skytterhelg i Oslo!
Nordstrand skytterlag inviterer til tradisjonsrike Oslo Open 29.november – 3.desember.
Oslo Open arrangeres for 20.gang i Ekeberghallen 15m med finaler på søndag.

Gruppepåmelding vil bli tilgjengelig. Mer informasjon om stevnet og påmelding vil komme senere, men du kan allerede nå legge det inn i kalenderen, bestille flybillett eller overnatting. Vi gleder oss til å se så mange som mulig av dere på Ekeberg i starten av desember.

Posted by evw at 10:31 EM | Comments (0)

September 25, 2023

Finale i Østlandscup senior 2023

I dag har det vært finale i østlandscupen i Asker hvor Nordstrand stilte i A-cupen.
Våre motstandere var Blaker, Jondalen og Løiten.

Hvert lag har med 8 skyttere som alle skyter til sammen 45 skudd. Først vanlig 35skudd, før det tilslutt er en "finale" med 2 serier av 5skudd stpende/knestående på 3min.

Våre skyttere gjorde en god innsats selv om det ikke holdt helt inn.
Vi hadde en jevn kamp med Blaker om 3 plassen. Hvor Blaker dro det lengste strået tilslutt.

Nordstand endte på 3443p og 4.plass.
Vinnere av A-cupen ble Jondalen med 3495p. 2.plass til Løiten med 3490p og 3.plass til Blaker med 3449p

Eline Vatne Wego 419p

Posted by evw at 12:00 FM | Comments (0)

September 24, 2023

Kongekåring 2023 på Løvenskiold

Lørdag 23.sept var det duket for kongekåring på Løvenskiold.
20 skyttere møtte opp for en fin avslutning på banesesongen 2023.

Årets konge ble Daniel Tveiten Haig med 246p og 345p. 2.plassen gikk til Jenny Vatne med 244p og 242(5*)p, og 3.plassen gikk til Rasmus Lillekvelland med 243p og 342(3*)p
Daniel vant også grunnlagspokalen på innertreff foran Rasmus Lillekvelland.
Monte Carlo skytingen ble også vunnet av Daniel. Rasmus nummer 2 og Jenny nummer 3.

Tre av våre supre nybegynnere deltok på 100m, og fikk hvert sitt krus etter skyting. Balder Blystad Lian 228p, Sander Thorstensen 217p og Sebastian Skaarud-Burgos 207p.

Vinneren av klasse V55 ble Lars Grette med 245p og 341p foran Helge Lillekvelland med 247p og 341p.

Full resultatliste kommer.

Her er noen bilder fra dagen:

Pallen.JPG

NU.JPG

Posted by evw at 11:34 EM | Comments (0)

September 18, 2023

Stor dugnadsinnsats på Ekeberg i helgen

Sist lørdag fikk vi gjennomført en effektiv dugnad på 15 meters banen på Ekeberg. Totalt 10 av lagets medlemmer brettet opp ermene og gjennomført nødvendig vedlikehold av alle skiver samt en solid opprydding på utstyrslageret vårt.

Dugnadsarbeid er en viktig faktor for å kunne sikre at våre anlegg fungerer når vi har trening og stevner, og det vil bli ytterligere 1 dugnad før Oslo Open for de som ikke fikk med seg denne helgens dugnad.

Tusen takk til de som satte av noen formiddagstimer på Ekeberg denne fine lørdagen!

Posted by evw at 11:06 EM | Comments (0)

Kongekåring 2023

Førstkommende lørdag er det Kongekåring på Løvenskiold. Bli med å avslutt banesesongen med et siste stevnet. Det vil være innledende skyting med finaler og Monte Carlo - utslagskonkurranse stående på 200m.

Vi starter kl 13.00 med skyting først og litt matservering etterpå.
Håper å se så mange som mulig på Løvenskiold.

Posted by evw at 11:02 EM | Comments (0)