Juli 30, 2023

Eline leverte varene i åpningshelgen av årets Landsskytterstevne

LSfeltE.jpg

Nordstrands skytterne har kommet i gang med sine innledende skytinger denne helgen, og aller best av våre er Eline Vatne Wego med flotte 30 treff og fullt hus. Det betyr at hun vil være med i den absolutte tetstriden når NM i felt skal avgjøres litt senere i uken.

Av øvrige prestasjoner som bør nevnes er våre LS debutanter Astrid Rekanes med 236 i ER, Eirik Møller Kampen med 242 i Nybegynner Voksen og Håvard Rekanes med 234 i kl 1. Nevnes bør også Lars Rasmus Sandvik med en super feltrunde; bla 29 treff på runden og kjappe 8.89 sek på felthurtigskytingen. Og ekteparet Lillekvelland senior leverte begge 244 poeng på sin baneskyting.

Arrangementet har så langt forløpt uten store problemer i et tidvis veldig flott skytevær, og på mandag kveld samles lagets LS-deltakere til et sosialt treff på hytta til Vatne-familien.

Her finner dere resultatene for den enkelte skytter: LS2023

Av: Gunstein Lauvrak

Posted by evw at 08:42 EM | Comments (0)

Juli 27, 2023

Landskytterstevnet på Voss starter i morgen!

VossLS23.jpg

Årets store begivenhet står for døren og totalt 25 Nordstrandsskyttere er klare for deltagelse på Landsskytterstevnet i Voss som pågår i perioden fredag 28/7 til fredag 4/8.

Her kan du finne våre skytteres skytetider og resultater. (OBS: skytetiden er oppropstid, skytetider på bane er ca 30min senere, på felten noe mindre)

Vi ønsker alle våre medlemmer lykke til i konkurransene og et fint opphold på Vestlandet.

Følg også våre oppdateringer på vår Faecbook side eller websiden vår.

Posted by evw at 10:13 FM | Comments (0)