April 26, 2023

Baneåpning 2023 + div info

Lørdag den 24 April hadde vi en fin samling på Løvenskiold og banesesongen 2023 er nå offisielt åpnet for Nordstrand skytterlag.

Sesongen ble åpnet med et mesterskapsprogram for samtlige skyttere og det ble skutt flere gode resultater. Spesielt gledelig var det å se våre unge og voksne nybegynnere på Løvenskiold for første gang. Totalt var vi 28 skyttere. I tradisjon tro ble det også kåring av beste 5 skuddsserie med desimaltall. I år var det flere gode serier, men det var ingen som klarte å tukte Ketil Sundal, som stod for dagens presentasjon med hele 53.8 poeng på sin liggende serien!

Etter endt skyting ble det felles grilling og hyggelig samling ute i fin været på Løvenskiold.

5desimal.png

baneaap.png


_________________________________________________

Benytter anledningen til å minne om:

- Treninger på Løvenskiold utover vår/sommer er nå hver tirsdag fra 1800 og utover kvelden. Første tirsdag i mai og juni har vi Happy Thuesday hvor vi også disker opp litt godsaker om været tillater det.

- Treninger på Ekeberg fortsetter på torsdager, siste trening før sommerferien blir 15 Juni.

- Fellestur til første runde av Norgescupen. Ønsker du å bli med på tur, send mail til daniel.t.haig@gmail.com. Frist for felles påmelding er, Søndag 30.04.
Nordstrand skytterlag dekker overnatting på Gjøvik og felles middag lørdagskvelden. Vi planlegger to stevner lørdagen med avreise fra Oslo lørdags morgen også avslutter vi med stevnet på Gjøvik søndag før vi returnerer til Oslo.

- Vi skal også melde på et lag i årets Østlandscup på 200m her vil det komme mer info når det nærmer seg.


Ønsker alle en riktig fin banesesong!

Av: Daniel T. Haig

Posted by evw at 11:53 EM | Comments (0)

April 11, 2023

Nå starter banesesongen: Åpningsstevnet og treningstider for våren

Håper alle har hatt en fin påske og brukt tiden til å lade batteriene og gjøre seg klare for flere treninger og stevner denne våren. Banesesongen er rett rundt hjørnet!

Lørdag 22.april arrangerer vi åpningsstevnet på Løvenskiold og markerer med dette starten på banesesongen. Håper å se så mange som mulig på banen denne dagen.

Tirsdag etter åpningsstevnet, altså tirsdag 25.april starter vi med treninger ute på Løvenskiold. Her vil det være trening på både 100m og 200m hver tirsdag.

I tillegg vil vi fortsette å ha treninger innendørs på Ekeberg, hver torsdag frem til sankthans.

Posted by evw at 12:00 FM | Comments (0)