Oktober 08, 2021

Oslo Open 2021 avlyst

Samfunnet åpner heldigvis mer opp, men utfordringene står likevel i kø på Ekeberg. Dette fører til at vi dessverre ser oss nødt til å avlyse Oslo Open 2021.

Ekeberghallen har vært under oppgradering det siste året. Prosjektet har ikke gått helt smertefritt for seg, men det var lenge håp om at skytebanen kunne åpnes i slutten av oktober og at vi skulle ha mulighet til å arrangere stevne.

I tillegg til utfordringer i byggeprosessen har det nå også vært en stor vannlekkasje i kjelleren fra et vannrør. Dette medfører at hele kjelleren må tørkes omstendelig før den kan tas i bruk for skyting. Det ser med andre ord ikke ut.

Vi håper å kunne komme igang med ordinær trening i Ekeberghallen på nyåret. I mellomtiden vil det være mulig for medlemmer å trene på Idrettshøgskolen på tirsdager fra 19-21.

Under ser dere bilder fra Ekeberghallen.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg


For de som abonnerer på en amedia-avis, er det mulig å lese mer om byggesaken på Ekeberg her.

Posted by hf at 08:44 EM | Comments (0)

Oktober 05, 2021

Trening i Kombihallen, NIH starter tirsdag 12.oktober

Kombihall.jfif
Neste tirsdag starter vi treninger i Kombihallen som innendørshallen på Idrettshøyskolen på Sognsvann kalles. Treningstid er som tidligere år tirsdager 19-21. Vi har dessverre ikke utlån av våpen og utstyr på denne banen. Alle må ta med eget våpen og utstyr. Møt opp på en flott 50m bane og tren slik vi gjorde her før nedstengingen :-)

Posted by pov at 06:29 EM | Comments (0)