Juli 01, 2021

Fellestur til Frendecup - påmelding snarest

Hei alle sammen! Håper det står bra til!

Tross en sen start på sesongen og avlysning av årets store høydepunkt, Landskytterstevnet, så blir det nå flere stevnehelger med blandt annet, mestermøte på Elverum, Lerumcup, to runder med Norgescup og ikke minst, Kongekåring i September.

Første runde av Norgescupen ble avlyst, men andre runde går på Østlandet 6.-8. august og den tredje runden går på Vestlandet. I den forbindelse planlegger vi nå en fellestur til Vestlandet og nærmere bestemt Sunnmøre den 28.-29. august, hvor dem 3 siste stevene avholdes på tre flotte baneanlegg hos henholdsvis, Sunylven, Sykkylven og Hovdebygda og Ørsta Skytterlag.

Planen er å kjøre sammen fra Oslo fredag ettermiddag, skyte to stevner lørdagen og ett søndag formiddag før vi kjører tilbake over fjellet til Oslo. Lørdag ettermiddag og kveld legger vi opp til en sosialsamkomst og fellesmiddag. Skytterlaget dekker overnatting samt fellesmiddag om lørdagen.

Fellespåmelding åpner allerede idag 1. Juli og vi må være minst 8 stykker for å kunne sende inn samlet påmelding som sikrer at vi kan skyte stevnene samlet. Firsten for samlet påmelding er 14 Juli, men send meg gjerne en mail med navn og klasse så snart som mulig, skyter du links så noter gjerne dette også.

Mail: daniel.t.haig@gmail.com

Skulle det ellers være noen spørsmål så send Daniel en melding eller ring meg på mob: 95 93 80 80

PS. skulle du også ønske å skyte 2. runde av Norgescupen, så si gjerne ifra om dette i samme mail. Er vi fler enn 8 stk. Før 04 Juli, så går det en fellsepåmelding. Blir ikke en organisert tur, men vil kunne reise som en samlet gjeng hvilket ville vert hyggelig.

Ønsker dere alle en videre fin sommer og måtte 10,0 være på deres side!

Posted by hf at 08:55 EM | Comments (0)