Juli 29, 2020

Husk hjemme-LS!

11/8 arrangerer vi «Hjemme-LS» på Løvenskioldbanen for hele samlaget. Det er åpent for alle klasser, og det skytes både på 100 og på 200 meter. I utgangspunktet er det satt opp to lag på begge avstander, men hvis deltakelsen blir så stor som vi gjerne ønsker, så utvider vi det.

Hjemme-LS er et tiltak initiert av DFS og skytterkontoret og resulatene blir sendt inne til DFS . Det koster ingen ting å være med og vi satser på en hyggelig kveld på Løvenskioldbanen.

PS: For ytterligere å stimulere til deltakelse, så vil alle Nordstrands deltakere få en pakke ammunisjon (50 stk) av laget
Meld dere på i arrangementkalenderen på DFS.no snarest mulig.

Posted by hf at 11:00 FM | Comments (0)

Juli 12, 2020

Jenny til topps igjen

jenny.jpeg

På skytterlagets 100 års jubileumsfest ble vi overrakt en gave fra Oslo Østre skytterlag, en flott sølvpokal som skulle settes opp i en intern skyting. Pokalen vil hete «100-års jubileumspokal» og programmet skal være 3 10-skudd (grunnlag)

I første skyting om denne pokalen var det Jenny som gikk til topps, ett poeng foran forfatteren Espen. Jenny er dermed fortsatt ubeseiret i interne konkurranser på 200 meteren etter at hun meldte overgang til Nordstrand fra årsskiftet. Oppmøtet kunne vært bedre, men i dette Covid-19-året er det muligens som forventet. Vi håper på langt bedre deltakelse når vi skal arrangere Hjemme-LS 11/8 på Løvenskiold.

resultat.jpg

Posted by hf at 11:01 EM | Comments (0)