Desember 31, 2019

Kjempekoselig vennskapsskyting mellom NU'ene i Nittedal og Nordstrand skytterlag

nufelt2.jpg

Totalt deltok seks NU-er. Tre fra Nittedal og tre fra Nordstrand. Fra Nordstrand deltok Dimitrios (16 treff), Waaris (21 treff) og Markus (27 treff). Dette var første gang Waaris og Dimitrios prøvde seg på feltskiver. Flott resultat til første gang å være. Vi skjøt på elektroniske feltskiver (100m).

Etter skyting koste voksne og barn seg med hjemmelaget pizza og brus. Stor takk til Nittedal Skytterlag som lot oss få komme å trene på banen deres. Nordstrand Skytterlags Ungdomslag ser frem til å møte Nittedal allerede førstkommende søndag 5. januar. Da blir det vennskapskonkurranse i finfeltløypa i Trøgstad.

nufelt1.jpg

Posted by hf at 05:47 EM | Comments (0)

Desember 27, 2019

Juleskyting for NU-skytterne

juleskyting.jpg

Torsdag før jul ble det arrangert juleskyting for de yngste skytterne. Det ble en koselig aften med pepperkaker, gløgg og snop for barna og deres foresatte. I tradisjonen tro var det også iår premier for våre ivrige NU-skyttere, med valgfri sjokoladepremie til alle.

Årets Juleskyting var ett 2 x 10 skudds "juleprogram" (fri tid) med litt "julepregede" resultater fra alle skytterne 🙂

Aman-Faraj 81+87=168
Dimitrios 83+89=172
Waaris 90+94=184
Benjamin 90+87=187
Markus 98+98=196

I tillegg til premiert juleskyting fikk NU'ene prøve seg på 2x25 sekunders Stang-skyting hvor 8,0 og bedre ble regnet som treff. Her imponerte Waaris og Markus stort, begge med 13 treff. Waaris siste treff bør dog regnes under kategorien "Juleskytingstreff" da skuddet for avgårde ett lite sekund etter STANS 🙂 Benjamin imponerte også med sine 11 treff.

Vi hadde også med to NV (Nybegynner Voksen m/støtte) som begge skjøt for første gang. Det var mammaen til Dimitrios (Anna-Maria Mersina) og mammaen til Markus (Irisbela M. Rosenberger) som begge klarte å komme helt inn i 10'eren. Godt gjort med tanke på at dette var deres 10 første skudd på 15 meter.

Stor takk til Jens, Syver og Paul Otto som på kort varsel stilte opp for å gjennomføre juleskyting for lagets fem NU'er. Riktig god jul og Godt Nytt År!

Mvh
Karl G. Rosenberger

Posted by hf at 11:57 FM | Comments (0)

Desember 20, 2019

Ola overtar «formannsklubba» etter Helene

olahelene.jpg

På et rolig årsmøte på Lambertseter gård, ble Ola Sannes valgt til ny leder etter at Helene Lillekvelland hadde frasagt seg gjenvalg. Vår populære leder de siste tre årene venter barn på vårparten og fant det mest fornuftig å overlate roret til noen andre. Helene har sittet i styret sammenhengende siden 2009, så det er vel greit med en liten pause, men vi regner med at Helene kommer sterkere igjen senere.

Ola var leder i laget fra 2006-2014 og har også vært primus motor for Oslo Open de siste årene, samtidig som han har vært en drivende kraft i vår «never ending story»,- kampen om en ny skytebane. Klubba er i trygge hender.

Karl Rosenberger overtar vervet som ungdomsleder etter Lars Rasmus Sandvik. Vi ønsker Karl lykke til og ser fram til å se Lars oftere på standplassen, med eget gevær mellom hendene.

Posted by hf at 12:10 EM | Comments (0)

Desember 09, 2019

Husk årsmøte på onsdag!

Onsdag 11. desember kl 19 er det årsmøte i skytterlaget på Lambertseter Gård.

Agenda:
1. Godkjenning av innkalling og agenda
2. Valg av referent
3. Styrets årsmelding
4. Revidert regnskap for 2019
5. Orientering om Osloprosjektet
6. Budsjett fro 2020
7. Valg

Vel møtt!

Hilsen styret

Posted by hf at 09:29 EM | Comments (0)