Oktober 30, 2014

Nær sensasjon i Østlandscupen

Nordstrand II møtte storfavoritt Jondalen i Østlandscupen i kveld. Det skulle vise seg å bli en jevnere match enn i alle fall vi trodde. Forhåndsfavorittene fra Jondalen dro seieren i land, men marginen ble på skarve to poeng til slutt. Før omgangen var differensen fem poeng i Jondalens favør. En av Jondalens skyttere ble liggende igjen med et skudd på omgangen og dermed ble det plutselig mer spennende. Men dette til tross klarte ikke mannskapet vårt å ta inn mer enn tre poeng på de fem omgangene. Summene ble til slutt slik: Jondalen 1690 mot Nordstrand II 1688.
Individuelt var det ikke uventet Kim Andre Aannestad Lund som var best med 348. Deretter fulgte tre skyttere med 342; Lars Rasmus Sandvik og Helge Lillekvelland på Nordstrand II og Rune Fekjan på Jondalen. Videre fulgte Esten Skårild, Jondalen 341, Dag Rasmussen, Nordstrand II 338, Sidsel Lillekvelland, Nordstrand II 336, Ann Beate Olsson, Jondalen 332, Jens Pettersen, Nordstrand II 330 og Sondre Løvås, Jondalen 327.

Posted by hl at 10:53 EM | Comments (0)

Oktober 28, 2014

Akershusserien er i gang

Nordstrands første Akershusseriematch ble skutt i går. Da var det ungdomslaget som var på tokt til Nittedal for å skyte mot Nittedal II. På laget var Lars Petter Østerud, Knut Eirik Østerud og Marius Gran. De deltar i Akershusserien for første gang denne vintersesongen. Med seg på tur hadde de også Helene Rønningen som mental støtte, ettersom det viste seg at det er kun 3 deltaker på laget i 4. divisjon.

Det ble dessverre tap for Nordstrand. Nittedal hadde 828 poeng og gutta våre 793 poeng. Best individuelt blant våre var Lars Petter med 276 poeng (sekretariatet registrerer at dette er drøyt 10 poeng opp fra tidligere leveranser i Oslo Cup - veldig bra!). Marius hadde 252 poeng og Knut Eirik 265 poeng. Det blir spennende å følge gutta gjennom vinteren!

Posted by hf at 03:29 EM | Comments (0)

Oktober 27, 2014

Innkalling til årsmøte tirsdag 11. november 2014

Tirsdag 11. november klokken 19:00 er det igjen årsmøte, denne gangen i Møterom 331 i 3'dje etasje i Ekeberghallen. Det blir servering. Møt opp!
Saksliste:
1. Styrets årsmelding
2. Revidert regnskap
3. Neste års budsjett, herunder neste års kontingent
4. Innkomne forslag
5. Valg i henhold til lagets lover
6. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen torsdag 6. november

Velkommen
Hilsen styret

Posted by hl at 10:51 EM | Comments (0)

VM-farerne May Elisabeth og Jenny er i gang igjen

VM-farerne May Elisabeth Nordahl og Jenny T. Vatne har testet formen i stevner i Kisen og Fredrikstad denne helgen.
I Kisen ble det skutt med luftgeværet på 10 meter. May Elisabeth skjøt her 409,8, mens Jenny fikk 402,6. May Elisabeth var eneste kvinnelige senior i stevnet, mens Jenny ble nr 6 i Junior kvinner.
I Fredrikstad ble det skutt på 50 meter. På 60 skudd liggende var May Elisabeth igjen best. Denne gangen med 594. Jenny skjøt samme poengsum, men ble rangert til 2. plass i juniorklassen på samme resultat som klassevinneren.
I halvmatchen skjøt jentene igjen samme sum. Begge oppnådde meget gode 584 poeng og begge vant sine klasse klart.

Posted by hl at 10:49 EM | Comments (0)

May Elisabeth og Tobias med toppresultater i Oslo Cup

Det første av høstens tre runder i Oslo Cup på 15 meter ble arrangert torsdag kveld. Vår VM-farer May Elisabeth Nordahl imponerte mest denne kvelden. Hun skjøt alle sine tretti skudd i blinken, 300 poeng. Bedre kan det ikke gjøres. Tobias Lillekvelland var nesten like god, men bare nesten. Han måtte tåle en nier, men resten av skuddene satt i blinken. Like bak fulgte Helene Farestveit med 297.
Best av ungdommene som skjøt sine skudd liggende var Jonas Streitlien som skjøt 295 poeng.
Samtlige resultater kan leses her.

Posted by hl at 10:40 EM | Comments (0)

Oktober 19, 2014

Østlandscup innendørs, trekning foretatt

Nordstrand har meldt på tre lag i Østlandscupen innendørs, et lag for skyttere i klassene som ikke skyter stående (Cup 1) og to lag for skyttere i klasse 3-5 (Cup 2). Trekning første runde er nå foretatt. Den viser at seniorlag I skal møte Sande borte, mens andrelaget får besøk av sterke Jondalen.
Vårt lag i Cup 1 skal møte Kongsberg borte.

Posted by hl at 09:43 EM | Comments (0)

Stevnesesongen 15 meter er i gang

Vinterens konkurransesesong innendørs er i gang. Gjerdrum skytterlag arrangerte i helgen innendørssesongens første stevne. Men Nordstrand-skytterne har tydeligvis ikke kommet i gang med sesongen enda. Kun en av våre skyttere stilte opp. Det var Paul Otto Vatne som i klasse 4 skjøt 232 poeng. Stevnet ble vunnet av Halvor Thrane Svendsen fra Rælingen med 247.

Posted by hl at 09:29 EM | Comments (0)