Oktober 29, 2012

Innkalling til årsmøte 6. November 2012

Tirsdag 6. november klokken 19:00 er det igjen årsmøte på Lambertseter gård. Det blir servering. Møt opp!

Saksliste:
1. Styrets årsmelding
2. Revidert regnskap
3. Neste års budsjett, herunder neste års kontingent
4. Innkomne forslag
5. Valg i henhold til lagets lover
6. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 2 . november

Velkommen!

Hilsen styret

Posted by hf at 04:21 EM | Comments (0)

Oktober 24, 2012

Informasjonsmøte for ungdomsskyttere og foreldre i Ekeberghallen torsdag

Ungdomsutvalget arrangerer informasjonsmøte for ungdomsskyttere med foreldre torsdag 25. oktober kl. 18.30 på skytebanen i Ekeberghallen. Der får du høre mer om Nordstrand skytterlag og DFS, om skytterlagets ungdomsutvalg og litt om trening og konkurransemuligheter. Det vil ikke bli arrangert organisert trening for ungdommene denne dagen.
Vi må bruke skytehallen til møtet og andre må derfor ta en pause i treningen mellom 18.15 og 19.30.
Les hele invitasjonsbrevet her!

Posted by hl at 08:30 EM | Comments (0)

Oktober 21, 2012

Halvor Sva er død

Halvor Sva.jpgI dag mottok vi den triste meldingen om at Halvor Sva omkom i en tragisk ulykke på sine hjemtrakter i går. Mens han var ute og luftet hunden før han skulle på jakt, ble han påkjørt og døde av skadene.

Halvor er opprinnelig fra Årdalstangen i Sogn, men har i mange år bodd i Oslo-området. For en del år siden kjøpte han og familien hus i Odalen og har bodd der siden.

Da Halvor flyttet til Oslo på slutten av 1970-tallet meldte han overgang til Nordstrand skytterlag. Selv etter at han og familien flyttet til Odalen beholdt han medlemskapet og har i alle år etter skutt aktivt for oss.

Halvor har gjennom disse årene gjort seg bemerket både som skytter og i dugnadsarbeid og tillitsarbeid. Han satt blant annet i styret i skytterlaget i perioden 1981-1986.

Som skytter var det nok feltskytingen som engasjerte Halvor mest. Han ble blant annet samlagsmester i Oslo i 2003. I 1998 var han kvalifisert til Stang-finalen på Landsskytterstevnet. Der ble han nr 7 til slutt. Han har også vært på Oslos lag til Østlandsmesterskapet i feltskyting.

Men Halvor var også en habil baneskytter. Han har i perioder deltatt på Nordstrands A-lag i Østlandscupen og han ble Normavinner i Viken II i 2010. Han har deltatt på Oslos lag til Hovedstadsstevnet hele 7 ganger.

Halvor vil bli savnet i skyttermiljøet i Nordstrand og våre tanker går i dag til kona Elisabeth, hans tre barn og barnebarn.

Halvor ble 64 år.

Styret i Nordstrand skytterlag

Posted by hl at 09:01 EM | Comments (0)

Oktober 15, 2012

Oslo Open 2012

Informasjon om Oslo Open 2012 kan leses på stevnets egen hjemmeside: Oslo Open

Posted by hl at 09:10 EM | Comments (0)

Oktober 14, 2012

Trekning i Østlandscupen 15 meter

Ikke før er utesesongen avsluttet så er 15 meter sesongen i gang. I fjor var Østlandscup på 15 meter en nyskapning. Det var et arrangement som slo an og den arrangeres i år også. Den er delt i to klasser. En klasse der skytterne kun skyter liggende og kne. Det vil si at her kan ungdomsskyttere, veteraner og skyttere i klasse 1 og 2 delta. Den andre klassen er for skyttere i klasse 3-5. Nordstrand har meldt på to lag i den siste og et lag i den første. Her skal laget møte Rælingen og Blaker med Rælingen som arrangør. I klasse 3-5 skal førstelaget møte Ullensaker og Asker, mens andrelaget skal møte Gjøvik og Brusveen og Nord-Odal. Begge våre lag har hjemmebane. Skytingen skal være avviklet innen 11/11.

Posted by hl at 11:32 EM | Comments (0)

Årsfest

Fest.JPG

Lørdag 17. november er det tid for årsfest i skytterlaget. Ikke nøl, meld deg på like godt først som sist.
Les hele innvitasjonen her!

Posted by hl at 11:19 EM | Comments (0)