Juli 28, 2004

Skytterlaget har fått buss!


Se her ! Her er lagets nye buss! Den er her avbildet på jomfruturen til Hallingdal.

Bussen er sponset av en av lagets tidligere storskyttere, Kjell Bjørge og hans firma Kjell Bjørge Engros AS. Kjell vil gjerne bidra til at Nordstrands skyttere skal komme seg lettere rundt på stevner i samlet tropp!

Posted by pov at 06:43 EM | Comments (0)

Juli 18, 2004

Ivar Rinde nr 2 i NC-stevne

Etter en spennende omskyting med John Olav Ågotnes og Ann Kristin Årskog ble Ivar Rinde nr 2 i NC-stevnet i Lyngdal. Alle tre skjøt sterke 348 poeng etter ordinært mesterskapsprogram.
Men også andre av våre skyttere gjorde seg bermerket i NC-stevnene denne helgen.

I tillegg til Ivars flotte prestasjon I Lyngdal fikk våre skyttere med seg ytterligere 3 medaljer fra NC-stevnene på Sørlandet.

Vi hadde med 9 deltakere på stevnene og 4 av dem kom altså hjem med medalje. I tillegg til Ivars sølv, fikk vi en klasseseier i klasse 4. Tobias Lillekvelland vant klassen i stevnet på Heddeland og Breland med gode 342 poeng. Det holdt nesten til hans første NC-poeng, men bare nesten.

De to andre medaljene kom på 100 meteren. May Elisabeth Nordahl vant Junior-klassen i Heddeland og Breland med sterke 350 poeng.

Rasmus Lillekvelland oppnådde samme poengsum i alle tre stevnene, men klarte bare å vinne et av dem. Han vant stevnet i Farsund og ble nr 2 i de to andre.

Posted by hl at 09:52 EM | Comments (0)

Juli 02, 2004

A-laget møter Spydeberg i 3. runde

Nordstrands A-lag i Østlandscupen møter Spydeberg på hjemmebane i 3.runde. Denne runda skal skytes i perioden 3.7. - 22.8.
Her er trekning 3.runde

Posted by pov at 04:17 EM | Comments (0)