April 27, 2004

Åpningsstevnet Prinsdal 2004


Sist lørdag (24.april) var det baneåpning på Prinsdal. Mange hadde møtt frem, men vi har kapasitet til flere!

Det ble også her favorittseier til Ivar Rinde. I sterk motsol skjøt Ivar sterke 245 og fulgte opp med 100 i omgangen, og vant 2 poeng foran Dag Rasmussen.
Her er nesten komplette resultater!Download file

Posted by pov at 10:16 EM | Comments (0)

April 25, 2004

Ivar Rinde vant jubileumsskytingen!


Ivar ble den suverene vinner av jubileumskytingen på årets Åpningstevne. Han fikk den utrolige summen 120 poeng - fullt hus!

Jubileumskytingen foregikk mot en liten "kakebit" av en 1-meterskive. 6 skudd skulle skytes på den spesielle figuren. Utgangsstillingen var stående uten rem på. skytestillingen var liggende. På kommando ild kunne rem settes på. Skytetid var kun 1 min for kl.5. Mens de andre klassene fikk noe mer tid. Den letteste og største del av ringene nederst ga 2 poeng og videre oppover var verdien av treff i ringene 4, 6, 8, 10 og helt øverst 20 poeng. Figuren stod på stativene på 100 meter og anvisere anviste summen for hver enkelt. Før Ivar skjøt ledet Trond Rustad med 58 poeng som alle var enig om ville bli vanskelig å slå selv for toppskytterne i 5.klasse. Dag K. fikk 56, Guttorm fikk 60 - bra. og flere presterte mellom 50 og 60 poeng. Men når anviseren startet med verdien 1 på Ivar og deretter 2 tenkte de fleste at dette ER vanskelig, men når det ble anvist en 0 også måpte alle. Aller mest arrangøren og arkitekten bak jubileumskytingen; Jens Pettersen. "Det går ikke an, det må være en feil. May Elisabeth spring frem og sjekk skiva! Det går bare ikke an! Vi sender frem en autorisert dommer så er vi sikre!" Men det VAR korrekt! Ivar gamblet med innstillingen; tok et par ekstra knepp opp og dermed satt samlingen - som en 5-krone, i toppen av kakebiten! Gratulerer!
Denne skytingen og skiva blir historisk! Jens har tatt vare på skiva og skal ramme den inn!

Posted by pov at 09:28 EM | Comments (0)

April 21, 2004

Nye Internettsider på lufta 24. april!

Her legger Helge, Elise og Per Arne siste hånd på Nordstrand sine Internettsider.

Første reelle test blir etter åpningsstevnet lørdag 24.april!

Intranettredaksjonen vil gjerne ha tips om saker som skal ut på nettet! Send tips til pov@elcon.no
Send resultater, bilder og annet godt stoff! Husk vær raske med å sende slik at vi får nyheter mens de er nye!

Posted by pov at 07:30 EM | Comments (0)

Tjen penger på loddsalg!

Det er nå mulighet til å tjene gode penger på å selge lodd for DFS' landslotteri! Store deler av fortjenesten ved ny bestilling av lodd vil gå direkte til skytteren selv.

Er du en kremmersjel kan du nå bestille lodd hos lagets kasserer, og tjene 6 kroner pr. lodd du selger. Usolgte lodd kan leveres tilbake til DFS innen oktober i år. Loddene selges for kr. 20, og lotteriet kan skilte med gode premier som biler, reiser etc...

Ta kontakt så fort som mulig hvis du er interessert.

Posted by ELISE at 07:02 EM | Comments (0)

Skytterposten er i rute

Skytterposten nr 1 2004 er nå kommet fra trykkeriet og blir sendt ut til alle medlemmene i løpet av uke 17

Innholdet i denne utgaven er først og fremst basert på resultater og omtaler fra alle mesterskapene i feltskyting nå på våren. Dessuten finnes en kortfattet historikk om skytterlagets sportslige bragder i løpet av de 85 årene det har eksistert.

Posted by hl at 06:58 EM | Comments (0)