September 03, 2024

Mange flotte Nordstrands-prestasjoner på årets samlagsstevne i baneskyting

Årets samlagsstevne gikk av stabelen på Årvoll skytebane og med Oslo Østre som arrangør. Stevnet ble gjennomført på tradisjonelt vis dvs innledende skyting og deretter lagskytinger, Skymoens kanne og avsluttende finaler under fine skyteforhold. Total deltok det 60 skyttere på årets stevne.

På seniorsiden hadde vi gode forhåpninger ettersom vi hadde 3 av de 4 beste skytterne etter den innledende 25-skudden. Daniel T Haig har beholdt LS-formen og banket inn 247 på ny. I tillegg hadde Rasmus Lillekvelland skutt solide 245 og med bror Tobias Lillekvelland rett bak med 244. Det ble imidlertid endringer etter omgangsskytingen hvor både Bjarne Muri og Tore Johansen (begge Oslo Østre) skjøt perfekt med 100 poeng og plasserte seg som hhv nr 1 og nr 3 i mesterskapet. Daniel måtte ta til takke med 98, men fikk likevel en finfin andreplass i stevnet. Videre kom Rasmus på 4. plass, mens fru Ida kom på en 6.plass.

I klasse V55 vant Ola Sannes mesterskapet til tross for forkiling på omgangen. Øvrige klassevinnere på 200 meter var Jonas Siksjø Streitlien i kl 3 (235 poeng) og Karl Roseberger i kl Å (238 poeng)

På 100 meter hadde vi ikke så mange deltagere, men det ble prestert flott innsats også her. Vi hadde 2 skyttere i NU hhv Edin Myhrvold og Sander Thorstensen som begge leverte flott innsats. I klasse rekrutt var vi representert med Sebastian Skaarud-Borges som klarte å få en fin plass på pallen med en 3.plass, mens Markus Rosenberger skjøt pers i klasse junior med 343.

På lagskytingen knep Oslo Østre seieren 2 knepne poeng foran Nordstrand etter jevn og god skyting. På vårt lag deltok Ida, Daniel, Rasmus og Tobias.

Nordstrandsskytterne forsynte seg også av vandretrofeene. Daniel vant både Grunnlagspokalen (100 poeng) og pokalen som Jan Tore Berg-Knutsen har satt opp for beste 25 skudd (247 poeng).

Samlagsstevnet markerer på mange måter begynnelsen på siste del av sesongen, men vi håper flest mulig skyttere holder koken i en snau måned til og at vi kan samle en stor flokk på Kongekåringen lørdag 14. september på Løvenskiold.