Juni 11, 2016

Ni Nordstrand-skyttere kvalifisert for finaleskytinger i Viken II

Hele ni Nordstrand-skyttere har kvalifisert seg til finaleskytingene i Viken II mesterskapet i morgen. To av disse ni skal skyte i kongelaget på 200 meteren. Det er Tobias Lillekvelland og Roger Nesheim som begge har skutt 245 innledningsvis. De er tre poeng bak skytteren på skive 1. I tillegg har vi tre skyttere med 243 poeng. Det er Gunstein Lauvrak, Helene Lillekvelland og Sidsel Lillekvelland. Helene og Sidsel er også med å kjempe om prinsessetittelen, men ligger hele fem poeng bak beste dame innledningsvis. Sidsel er også med i kampen om å bli beste skytter over 55 år. Her har hun større mulighet i og med at hun kun ligger et poeng bak lederen. Her er også Jens Pettersen og Helge Lillekvelland kvalifisert til finalen. Jens med 239 og Helge med 238. I tillegg er Daniel Tveiten Haig kvalifisert til finalen med 241 poeng.
På 100 meteren har vi en skytter som er kvalifisert til finalen. Det er Pål Tvedt i klasse V65. Han skjøt 249 innledningsvis og har tre skyttere foran seg med 250 poeng.
I tillegg til finalene skytes også samlagsskytingene i morgen. Oslo skyttersamlag har tatt ut fem Nordstrand-skyttere på sine lag. Junioren Mats Hansehaug Mugås skal skyte på ungdomslaget. Tobias og Helene Lillekvelland skal skyte på Oslos 1.-lag for seniorer og Daniel Tveiten Haig og Sidsel Lillekvelland skyter på 2.-laget.
VI ØNSKER SAMTLIGE LYKKE TIL I MORGEN!

Posted by hl at Juni 11, 2016 09:49 EM
Comments