Februar 14, 2016

Status uttak ØM felt

12. mars arrangeres Østlandsmesterskapet i feltskyting for seniorer og de 16 samlagene på Østlandet kan stille med inntil 8 skyttere hver i mesterskapet. Årets stevne arrangeres i Akershus.
Oslo skyttersamlag har plukket ut seks feltstevner som gjelder som uttak. Etter helgens stevner gjenstår kun samlagsstevnet av disse seks.
Status så langt er at kun en Nordstrand-skytter er inne blant de åtte første på rankinglisten. Det er Tobias Lillekvelland som ligger på 2. plass og som etter alle solemerker å dømme er klar for Oslos lag. Men det er tett i kampen om de siste plassene på laget. Gunstein Lauvrak er nr 9 på listen og med et godt resultat på samlagsstevnet kan gan fort komme inn på laget. Det samme gjelder Dag Kihle som med dagens gode resultat blandet seg inn i kampen om en plass på laget. Videre kan vel også Helene Lillekvelland og Lars Rasmus Sandvik klare å kapre en plass på laget med god skyting på samlagsstevnet. Lars Rasmus ligger vel best an siden han hittil bare har to tellende resultater.
De ti beste på listen utgjør Oslos 10-manns lag på Viken II 6. mars.

Posted by hl at Februar 14, 2016 09:23 EM
Comments