Januar 05, 2016

Nordstrand vant spennende cup-runde

I Østlandscupens B-cup møtte Nordstrand B, Lismarken og Spydeberg i trippelmatch der de to beste ville gå videre til semifinale. Det ble en spennende og jevn match helt til siste omgangslaget. Da ledet Lismarken noen få poeng på Nordstrand og Spydeberg. Våre ankerskyttere Ida Marie Matheson og Dag Rasmussen skjøt to gode omganger på henholdsvis 98 og 99. Det holdt til å passere Lismarken totalt. Nordstrand B stoppet totalt på 1690 og Lismarken 1687. Spydeberg var uheldig da to av skytterne ble liggende igjen med til sammen seks skudd. Dermed ble det Nordstrand B og Lismarken som gikk videre til semifinalen. Beste individuelle skytter ble Matheas Amb, Lismarken med 342 et poeng foran vår mann Roger Nesheim og Spydebergs Runar Sørensen.
I tillegg til Roger stilte Nordstrand med følgende lag: Helge Lillekvelland 339, Sidsel Lillekvelland 338, Dag Rasmussen og Ida Marie Matheson, begge med 336.
Skytingen ble arrangert på Blakers flotte innendørsanlegg. Takk til Blaker skytterlag og Ingar Bentestuen og Lars Jødahl for topp service.
Samtlige resultater kan studeres her.

Posted by hl at Januar 5, 2016 09:57 EM
Comments