Mai 01, 2012

Ny sølvmedalje til Tobias og klasseseier til Petter

1. mai tok Tobias Lillekvelland sin andre 2. plass for sesongen i Løiten skytterlags 300 meters stevne. Han skjøt 340 poeng under vanskelige vindforhold. I samme stevne ble Rasmus Lillekvelland nr 9 med 332 poeng.
Løiten arrangerte også stevne på 200 meter. Der var det omgangsskyting til slutt for de 12 beste. Rasmus Lillekvelland skjøt 245 poeng og lå på skive 8 i finalen. Der ble det 99 poeng noe som holdt til å holde plasseringen sammenlagt. Selv om det ikke ble finale på dem tar vi med at Tobias Lillekvelland skjøt 244, Sidsel Lillekvelland 243, Helge Lillekvelland 240 og Helene Farestveit 240 i samme konkurranse.
I Ski ble det klasseseier nummer to for sesongen til Petter Aabakken i klasse 2. Han oppnådde 237 poeng denne gangen. I klasse 3-5 ble Dag Rasmussen vår beste på 8. plass med 341 poeng.
I Stange og Romedal ble Tobias Lillekvelland vår beste med 344 tett fulgt av sin mor Sidsel med 343. De plasserte seg på 7. og 9. plass i mesterskapet.

Posted by hl at Mai 1, 2012 09:42 EM