Oktober 11, 2011

Innendørssesongen står for døren

Innendørssesongen står for døren og skytetilbudet er større enn noen gang. Nordstrand har stilt med flere lag i Akershusserien de siste sesongene. I år stiller vi med to lag. Nytt av året er en Østlandscup for 5-mannslag. Også her stiller vi med to lag. Enda en nyhet har dukket opp. Oslo Østre inviterer til en onsdagsserie og da handler det om individuell skyting. Dette er en serie over 6 onsdager gjennom vinteren og med oppstart allerede 19/10. Les mer på Oslo Østres hjemmeside.
Akershusserien og Østlandscupen er trukket. Den viser at Nordstrand I møter Kisen I, Oslo Østre I, Østre Romerike I, Oslo Østre II, Oslo Østre miniatyrskytterlag, Rælingen I og et lag fra Norges Idrettshøyskole. Første runde skal være skutt innen 11. november.
Nordstrand II møter Feiring, Kisen II, Skedsmo/Gjerdrum, Østre Romerike II, Lørenskog, Skarpskytten I og Rælingen II.
I Østlandscupen er det satt opp trippelmatcher der to av tre lag går videre. Begge våre lag har fått hjemmematch i første runde som skal være skutt innen 20. november. Nordstrand 1 møter Asker og Sem, mens Nordstrand 2 møter Skarpskytten 2 og Høland/Bjørkelangen 2.

Posted by hl at Oktober 11, 2011 10:52 EM
Comments