August 04, 2010

LS Elverum lite.jpgEn innertier fra Kongelaget for May Elisabeth Nordahl

I dag ble det avgjort hvem som får ligge på Kongelaget i morgen. Vi håpet jo på at noen av våre menge 5.-klassinger skulle klare det og det gikk nesten. May Elisabeth Nordahl skjøt sterke 245 poeng (skjøt en 8-er på siste skuddet på 10-skudden). Reglene er slik at det skal være 15 skyttere i Kongelaget. Sluttlisten viste at fire skyttere med 245 får være med i Kongelaget. Dessverre hadde May Elisabeth en innertier for lite til å være en av disse. Men i stedet får hun æren av å ha skive 1 i Prinsesselaget.
Vi hadde også store forventninger til at Espen berg-Knutsen skulle klare en plass i Kongelaget, men det ble tøft for den garvede skytteren og han måtte se at det ble et poeng for lite. 244 poeng for Espen denne gangen.
Jens Pettersen skjøt også en god 25-skudd i dag på 242 poeng og skal ha skive 2 i Norma-finalen. Der er det tre skyttere med samme poengsum som er i teten og en av disse er altså Jens.
I tillegg skal Rasmus Lillekvelland 242, Sidsel Lillekvelland 241 og Helene Farestveit 239 skyte omgang.
Juniorene gjorde seg også ferdige med inneldende skyting i dag. Sigurd Salvesen skjøt 248 poeng og skal skyte finale i morgen.
Vi ønsker alle våre finaleskyttere lykke til i morgen!

Posted by hl at August 4, 2010 09:54 EM
Comments