Mars 30, 2009

Ungdommene våre var på samling i helgen

Joakim.jpg Sondre A.jpgOslo skyttersamlag arrangerte samling for ungdoms-skytterne i helgen. Fra en av våre deltakere, Helene Rønningen, har vi fått denne stemnings-rapporten:

Hallo!
Vi var 7 ungdommer fra Nordstrand som denne helgen deltok på treningssamling på Oslo Østre i regi av Oslo skyttersamlag! I løpet av lørdagen skjøt vi 100m, 15m, 10m(luft) og Ag3 og hadde teori hvor vi gikk gjennom alle stillinger og liknende. Dagen gikk fort, men det gikk av mange skudd!
Det ble en sen kveld, vi var ferdig med skyting rundt 9. Da hadde vi eksperimentert med alt fra Stupern på 15m til stående med rekruttrifler.
Søndag ble den store konkurranse dagen! Det ble konkurrert i 3, grupper: R og ASP, ER og J. Nordstrand dominerte Junior-klassen hvor Sondre W ble nummer 1 og jeg (Helene) nr 2:) Vi skjøt en superfinale mot de 4 andre (som da skjøt liggende) hvor Sondre W tok 2. plassen!
Etterpå var det skogsløp hvor Junior igjen måtte opp på kne. Husker jeg riktig tok Sondre W 4. plass og Sondre A 3. plassen!

Trøtte og slitne dro vi hjem, men alle gleder seg allerede til samling neste år!:D

Hilsen Kjetil, Tommy, Sondre A (bildet t.v.), Sondre W, Hanna, Joakim (bildet t.h. sammen med instruktør Eirik Ahdell) & Helene

Posted by hl at Mars 30, 2009 11:18 EM
Comments