April 29, 2008

Prinsdal skytebane er ugjenkallelig nedlagt

Oslo bystyre vedtok i sitt siste møte å legge ned Prinsdal skytebane for godt. Skytterlaget fikk dermed ikke oppfylt ønsket om gjenåpning av skytebanen inntil ny bane er ferdig bygget.
Partiene Fremskrittspartiet, Høyre og Rødt støttet en midlertidig gjenåpning, mens Arbeiderpartiet, Venstre, SV og KRF stemte for nedleggelse med umiddelbar virkning.
Styret i skytterlaget jobber nå med å finne en så god løsning som mulig for å kunne ivareta aktive skytteres treningsbehov. Også jegerne har i alle år vært en viktig del av aktiviteten i Prinsdal. De mister nå muligheten til å avlegge skyteprøven for storviltjakt der. Men styret har som mål å få til et begrenset tilbud for jegerne også i år.
Styret kommer med mer informasjon etter hvert.
Skytebaneutvalget vårt jobber for tiden på spreng for å utarbeide plan for bygging og finansiering av ny skytebane på Åsland. Dette skal være ferdig til 1. september. Og forhåpentligvis tar det ikke alt for lang tid etter dette å få staret arbeidet på Åsland. Vi gleder oss til å kunne ta i bruk en ny skytebane!

Posted by hl at April 29, 2008 11:01 EM
Comments