Mai 02, 2007

Reisebrev fra Australia

Espen i Sidney.JPGEspen har sendt oss følgene MMS-bilde og beskrivelse av opphold og skyting under verdenscupen i Sidney, Australia siste uke:
Her kommer en liten rapport fra de glade guttene på world cup-tur ”down under”, nærmere bestemt Sydney, Australia. Vi kom hit ned for en uke siden, friske og uthvilte etter en kort og grei 30 timers reise. Uheldigvis hadde romkamerat Vebjørn rotet seg bort i noe forkjølelse på veien nedover, og ettersom vi ca 23 timer i døgnet omtrent går oppå hverandre var det bare tidsspørsmål før jeg også fikk gleden av sår hals, snørr, feber og hodepine. Mens Vebjørn timet sykdommen perfekt og ble frisk til konkurransene startet, har ikke jeg vært like heldig...

Trykk "Les videre" for å lese resten av brevet.

Resultatene mine har da også svingt litt her nede. På helmatchene mine hadde jeg 1154 i eliminasjonen og 1165 i kvalifiseringen. Jeg er i god teknisk skyteform om dagen, men når ikke kroppen er 100 % blir sjelden resultatet helt topp. Er derfor ganske godt fornøyd med 1165 og 17. plass, som ikke var håpløst langt unna finaleplass. Jeg hadde 395 på lig, 381 på stå og 389 på kne i ganske gode forhold med litt vekslende vind. Vebjørn berget den norske æren med 1171 og 6. plass.

På 60 ligg de siste to dagene har jeg kviknet til igjen, og i dag hadde jeg ganske god kontroll på litt vanskelige vindforhold og skjøt 594. Litt surrete start med 2 niere på de første fire skuddene, men ellers bra skyting gjennom hele serien. Skulle selvfølgelig gjerne hatt litt mer stang inn (hadde 5x 9,9 i dag, blant annet på skudd nr 51 og 52), men sånn er skyting. Jeg ble rangert sist av 4 stykker på 594, etter 98 på siste 10-skudd, og ble nr 10. Dermed gikk jeg akkurat glipp av finalen, som til hjemmepublikumets store glede (og overraskelse) ble vunnet av Warren Potent fra Australia. Men jeg er godt fornøyd med min egen gjennomføring av serien, og gleder meg allerede til neste konkurranse i Bangkok om 4 dager.

Ellers har vi det bra her nede, med god (og velkjent) mat og drikke. Sydney er en fin by, og jeg begynner etter hvert å bli ganske godt kjent her. Operahuset, Harbour Bridge, Darling Harbour, Sydney Aquarium, Bondi Beach og Manly har alle fått besøk av kjekk norsk skytterungdom (...) denne uka. Tror dette faktisk er 5. gangen jeg er på skyting her, med OL i 2000 som høydepunktet.

See you mate!

Espen

Posted by hl at Mai 2, 2007 05:26 EM
Comments