Mars 10, 2007

4 av 6 lag kan nå finalene i Akershusserien

Vinterens Akershusserie nærmer seg slutten - 6 av 7 runder er unnagjort i de fire divisjonene. Nordstrand har stilt med 6 lag i vinterens serie og i øyeblikket ser det ut til at vi kan få fire av lagene våre med i finalene. Vår analyse er slik:
1. divisjon: Førstelaget vårt er i realiteten klar for finale. I teorien kan både Kisen 1 og Oslo Østre 1 ta igjen Nordstrand 1, men da må vårt lag tape og skyte meget svakt samtidig som de andre to lagene må vinne og skyte meget sterke resultater. Oslo Østre må f.eks. ha en lagsum som er 76 poeng bedre enn Nordstrands og samtidig må Kisen ha en sum som er 36 poeng bedre. Vi tviler på at så vil skje.
2. divisjon: Her kan vi få med begge lagene våre i finalen, men vi kan også risikere å ikke få med noen. Så jevnt er det i denne divisjonen. Før siste runde ligger begge lagene våre an til finale. 2.-laget skal skyte mot Feiring 1 som også kjemper om en finaleplass. 3.-laget skal skyte mot Oslo Østre 2 som også er med i denne kampen. I tillegg har de en hengematch mot Kisen 2 igjen. Vinner de den er de klare for finalen.
3. divisjon: Vi har med to lag i denne divisjonen også. Her ligger fire lag likt i kampen om den siste finaleplassen. Begge våre lag kan kapre den. 5.-laget ligger best an med god "målforskjell", men må vinne siste match mot Sørum. 4.-laget skal skyte mot Nittedal 1.
4. divisjon: Vårt 6.-lag skyter i denne divisjonen. De har vunnet en match og kan ikke nå finalen. Siste runde skal gå mot Skedsmo.

Finalene skytes i uke 13
Les alle resultatene er: Akershusserien etter 6 runder

Posted by hl at Mars 10, 2007 05:09 EM
Comments